Иначе моя разход е около 10/100 извънградско.
Градско 13-15/100, добре че вече има метро.

uCnaHeTcA написа:1.8 моно АБС - 25лв. - 200км. извънградско, почти изцяло с клима и скорост 100-120, на моменти 140... Дразня се като има кола, да не говорим за тир отпред![]()
Т.е. смятам, че е добре, предвид каранетоЕ, може би и още малко да падне, но да видим...
в едната посока . На връщане газта ми свърши на магистралата точно преди бензиностанцията на ОМВ . Преход 446 км с 40 литра газ - разход 9/100. Друг път не се хващам на такова пинтиджийско каране
,red rider написа:Маршрут Русе - София , отиване и връщане карах максимум с 90-95 ..- 5 часа път с почивкитев едната посока . На връщане газта ми свърши на магистралата точно преди бензиностанцията на ОМВ . Преход 446 км с 40 литра газ - разход 9/100. Друг път не се хващам на такова пинтиджийско каране
,
при положение, че не бях сам и съм карал икономично. Под икономично разбирай изкачване с нормални ръчки, пускане на скорост без газ, максимално използване на инерцията без излишни тропания по спирачките. Следващия ден през Бургас-Созопол-Бургас-Малко Търново отново икономия от 7,6/100 на бургаското Еко. Прибирането до Пловдив пак ми беше 7.4/100 при средна скорост 100-110-120 и съответно 55км/ч в селата за да няма снимки и скъпи екскурзии 
uCnaHeTcA написа:1.8 моно АБС - 25лв. - 200км. извънградско, почти изцяло с клима и скорост 100-120, на моменти 140... Дразня се като има кола, да не говорим за тир отпред![]()
Т.е. смятам, че е добре, предвид каранетоЕ, може би и още малко да падне, но да видим...
agent_kowalski написа:напълно възможноаз постигам същите цифри само че с обикновена уредба на карбураторен 1.6.сподели къде са ти я монтирали и настроили за колегите от Бургас да знаят.
Върни се в “Автогазови уредби”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 38 госта