Незнам какво Пежо си карал и на какво си попаднал,но сегашните са на високо ниво и не виждам да отстъпват с нещо!
Не ми отговори за Самсунг,я кажи един добър телефон от тях,само не казвай Г2 който е доста тъп btw

BG_Golf4e написа:Чудя се Самсунг колко десетки модела имат и не мога да спомена и един който да е добър![]()
Никога не бих си взел простащина като самсунг
BG_Golf4e написа:Ама чакай бе,компанията Моторола не е компания за ГСМ-и,я виж гиганта Моторола Solutions,виж му пазара![]()
Незнам какво Пежо си карал и на какво си попаднал,но сегашните са на високо ниво и не виждам да отстъпват с нещо!
Не ми отговори за Самсунг,я кажи един добър телефон от тях,само не казвай Г2 който е доста тъп btw
Haralampi написа:А и изказване на техния мениджър по повод сериозен дефект със всяка холандска СИМ, с която пробвахме ме остави силно изумен - "Ignore the problem, NL not of business interest"Страхотно... демек ние продаваме тоя модел в азия, пък който му хрумне да пъхне холандкса сим карта - да се спасява, don't care!
Тоя мейл дълго седя на дъската в офиса
BG_Golf4e написа:То новите VW все едно не са лего![]()
Добре,аз поне не виждам някой Самсунг да се отличава с качествена изработка,да има добра визия,да го чувстваш солидно,седят ти в ръката като някаква евтина лека пластмаса!
Посочи поне един http://www.mobilebulgaria.com/old/mobiles/index.php?producer_id=8&type=1
Pichaga написа:хули htc wildfire S
маалко над 300 лева е
с андроид джинджър е
безплатна навигация, а има и А-гпс, ако искаш
Haralampi написа:Pichaga написа:хули htc wildfire S
маалко над 300 лева е
с андроид джинджър е
безплатна навигация, а има и А-гпс, ако искаш
Wildfire-a е отврат.... отвартителен дисплей. Прави телефона безполезен!
Безплатна навигация и А-GPS има всеки телефон вече.
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 43 госта