"юпенца" с нови пасати-впечатления

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
agent_kowalski
Автомобил:
Двигател:

"юпенца" с нови пасати-впечатления

Мнениеот agent_kowalski » Пет 07 окт 2011 10:59

Здравейте колеги,
днеска сутринта вече съвсем наздря в главата ми едно наблюдение,което ми прави впечатление от поне две седмици.Става въпрос за колегите с така по-нови пасати б6 и б7.Още в началото ще уточня че до сега такъв пасат с клубен стикер не съм виждал.
Та искам да ви попитам само на мен ли ми прави впечатление ,че въпросните колеги с тези возила карат масово и на поразия по-най безобразния начин?Броя ги и и минимум по 3-4 пъти виждам на ден адските простотии точно от такива пасати.Карам много рядко под 100км градско ,често и в провинцията.Примери-обратен завой на цариградско на Орлов мост вече накрая където няма мантинела,масово каране на 1см зад бронята при положение че аз вече съм близо с 30км/ч над ограничението в града,десен завой от НАСРЕЩНИТЕ трамвайни релси(това на Шипченски проход на кръстовището за Скай Сити),постоянно нервничене с дългите при положение че се движим колона с приличната скорост за града от 70км/ч.На магистралата редовно примерно изреварвам с 140 колона от тирове и приятеля зад мен ще си изгори фаровете вече.Това по принцип е патент на сувове и бмвта.И куп още малоумни маневри,навлизане в насрещното където аз трябва да бягам в последния момент за да не последва челен сблъсък и тн.
Последното ,за което ми кипна беше тази сутрин на един от големите столични булеварди ,една хубаава кафява б7-ца доста нерничеше при положение че аз самия бързах и карах със 110 :screwy това при положение че пред мене имаше коли доста и нямаше възможност да дръпне кой знае колко напред.Нали надявам се това да не е бил колегата pavel_andreev,който е пуснал една ПРЕКРАСНА тема с описание на въпросния пасат б7 в раздела за пасат.В случея не се бях нагласил като цар в лентата и да я бавя.Макар че при тази скорост не мисля че може да става въпрос за бавене,и още повече в градски условия при положение че карам ПОНЕ с ограничението изобщо не ме интересува кой свети и кой не,карам където ми е удобно,на който не му харесва да минава от където иска.Нито е линейка нито е пожарна.
Обощено вече съм втрещен от въпросните индивиди,които карат тези пасати,това го наблюдавам масово,и простотиите са многократно по-големи от тези причинявани от някой новодошъл от провинцията във столицата най-често с 20 годишно бмв,или вектра GT и други подобни "класики" за наще така предели на страната,ако се изразих правилно.Предполагам всички ме разбирате за какво говоря.
Та искам да чуя само аз ли го наблюдявам това ,или си въобразявам нещо.Нали хора с нови коли много,ама такава масова простотия не съм видял.

Потребителски аватар
group®
Темерут
Автомобил: Passat B8 Alltrack
Двигател: DFCA

Re: "юпенца" с нови пасати-впечатления

Мнениеот group® » Пет 07 окт 2011 11:09

Ако можеше да стане така, че всички идиоти на пътя да се отличават с Б6 и Б7 щеше да е супер.
Поне щяхме да знаем от кой да се пазим.

Освен това, ще заключа и за да те спася от обществения гняв по въпроса с твоите 110км/ч из града!

Върни се в “Пътеводител”