Здравеите колеги!
Предлагат ми една кола колято била със загубени документи която е доста на оферта ...
Въпросът ми е следният : могат ли да се изкарат нови документи ( ако може как? ) и как да разбера дали не е крадена или нещо такова като я взема да не ме "обуят" нещо?
Въпрос за загубени документи на кола?
- bobocamaro
- R.I.P
- Автомобил: Golf 3 GTI
- Двигател: 2E
Re: Въпрос за документи на кола?
vodkoleq написа:
Въпросът ми е следният : могат ли да се изкарат нови документи ( ако може как? )
може, но не е редно да се пише тук
vodkoleq написа:и как да разбера дали не е крадена или нещо такова като я взема да не ме "обуят" нещо?
с кинти дадени на точните лица. Сам справка не можеш да си пуснеш.
А вземеш ли я, вече си обут. Собственика ще я пусне за издирване.
Помисли си също, ако кочината е крадена или с нея е извършено деяние и се издирва.
Ще я гледаш с печати на вратите, разколачена плюс твоите изгорели кинти дадени за нея.
Това е лошия вариант, а възможен ли е ти ще си прецениш сам.
- k_garchev
- Автомобил: VW Golf 4 2.3V5 4motion
- Двигател: AGZ
- Контакти:
vodkoleq написа:Здравеите колеги!
Предлагат ми една кола колято била със загубени документи която е доста на оферта ...
Въпросът ми е следният : могат ли да се изкарат нови документи ( ако може как? ) и как да разбера дали не е крадена или нещо такова като я взема да не ме "обуят" нещо?
Единствено и само собственика може да извади нови документи!Отиваш в полицията,плащаш си и проверяват дали е обявена за издирване!Мисля че беше 50лв!
- Hristov838
- Автомобил:
- Двигател:
Човече, недей! 

- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
В рамките на 20 минути се издава удостоверение за собственост. Отива собственика или пълномощник и готово. Да не ти се правят на остроумни. Или това, или да я продават на някой друг.
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Въпрос за загубени документи на кола?
vodkoleq написа:Предлагат ми една кола която била със загубени документи която е доста на оферта ...
Само това като прочетеш и трябва да скъсваш с 300 в обратната посока на тая "оферта" ! Тия документи като са загубени се вадят нови,щом собственикът не го е направил досега значи или не може или не иска ,и в двата случая не ти трябва да имаш нищо общо с тази кола

- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
dobrin написа:В рамките на 20 минути се издава удостоверение за собственост. Отива собственика или пълномощник и готово. Да не ти се правят на остроумни. Или това, или да я продават на някой друг.
аз бих го послушал!
не се изкушавай ,че е супер на "промоция" - опита и времето показват ,че покрай такива оферти се върти някоя набутвация!
- vodkoleq
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Въпрос за загубени документи на кола?
Благодаря за отговорите !
И аз така си помислих но реших да попитам все пак
И аз така си помислих но реших да попитам все пак

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”