LILO&STICH написа::shock![]()
![]()
явно гледам запис,но още на 1-а фетел изпусна завоя и се заби,точно преди да свърши квалификацията
Vettel написа:LILO&STICH написа::shock![]()
![]()
явно гледам запис,но още на 1-а фетел изпусна завоя и се заби,точно преди да свърши квалификацията
Тази година на 2 свободни Фетел се омята: в Турция и Канада. Спечели едното състезание, другото без малко. Да видим сега...
Golf_Diesel_ написа:Състезанията вече станаха доста скучни с тоя Фетел и Ред Бул като цяло.Още преди 2-3 етапа беше ясно че Фетел ще е шампион.
xalerrelax написа:Golf_Diesel_ написа:Състезанията вече станаха доста скучни с тоя Фетел и Ред Бул като цяло.Още преди 2-3 етапа беше ясно че Фетел ще е шампион.
Да , ноооо тези 9 хилядни показват големия потенциал на Бътън и още нещо(което показа в края и на предното състезание) .
Което ме навежда на друга мисъл , но тук има доста фанатаци на тема "Петел" и не ми се влиза в спор.![]()
Лично аз все още следя Формулата заради най - добрият състезател на пистите Шумахер (за мен поне).
Очаквах да е с една 1-2 позиции по - нагоре в Япония на клалификации, но на тази писта Шуми е велик , така че утре се надявам да се качи на подиум(поради факта , че ще има много пилоти на тръни заради точки , трофеи и т.н. и е идеален шанс за Шуми).
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 74 госта