MK4 TDI R32 Black
- Sashko_Trg
- Автомобил: Audi A4 Avant
- Двигател: 2 0 TDI
Re: MK4 TDI R32 look
Колкото е по-широка гумата, толкова по-опасен става аква планинга 

- MK4
- Автомобил: Seat Leon
- Двигател: ARY 2003
Миналата година си купих едни джанти с подарък към тях някакави китайски гуми - няма такъв ужас. Бучене и никакво сцепление при спиране. При тръгването добре че е 4х4 колата та горе долу ставаха
Гуми само нови от магазина и маркови
Това е реалноста според мене.

Гуми само нови от магазина и маркови

- crank666
- Автомобил:
- Двигател:
Така е , но за момента нямам възможност за нови. Може би пролетта ще сложа някакви хубави гуми отпред. За задни тези са добри, но отпред трябва да нещо добро. Най-много съм доволен от Мишелин пилот спорт, Дънлон спорт, Пирели п зеро.
- Sashko_Trg
- Автомобил: Audi A4 Avant
- Двигател: 2 0 TDI
MK4 написа:Миналата година си купих едни джанти с подарък към тях някакави китайски гуми - няма такъв ужас. Бучене и никакво сцепление при спиране. При тръгването добре че е 4х4 колата та горе долу ставаха![]()
Гуми само нови от магазина и маркови![]()
ОТ тея гуми всеки е доволен, ама не всеки може да си ги позволи ! При положение че едната гума струва 250 300 лева и хората са принудени да купуват боклуци ! И аз искам да взема 4 нови гуми за джантите ама от къде да намеря 1000 1200 лева ???? Аз за тея пари ще си пребоядисам колата

- MK4
- Автомобил: Seat Leon
- Двигател: ARY 2003
crank666 написа:Така е , но за момента нямам възможност за нови. Може би пролетта ще сложа някакви хубави гуми отпред. За задни тези са добри, но отпред трябва да нещо добро. Най-много съм доволен от Мишелин пилот спорт, Дънлон спорт, Пирели п зеро.
В момента карам Hankook V12 EVO - гума на годината в Германия за 2008 година.
Иначе най-хубавата гума която съм карал по мои впечатления е Конти Спорт 2, сега гледам че вече има Конти Спорт 3, които са още по-добре най-вероятно, но наистина са доста скъпи.
Понеже и аз си взех 18ки за другото лято и ще купувам гуми, решил съм да взема Falken FK452 - гума е много добра и цената и е доста разумна на фона на мишлен и конти.
- crank666
- Автомобил:
- Двигател:
За сега ще са тези. На пролет може да сложа 4 еднакви чисто нови. Така или иначе зимата няма да се кара. Имам да оправям малко неща по двигателя. Замислил съм едни интервенции, но ще видим какво ще се получи.
Като почне да не си иска гумите, ще не ща ще ги сменям. 

- crank666
- Автомобил:
- Двигател:
Не, не са. Снимиките са от телефона и са на zoom, за това малко са размазани и не си личи. В същото положение е. Днес сменях крушките на фаровете и обикалях по моргите за да търся едно нещо. Може би тея дни ще ходя на стругар.
- crank666
- Автомобил:
- Двигател:
Колата вече е без фланци. Утре ще бъдат преработени, както и още една глезотийа ще има. Няма стойка, но... Фланците ще останат 4 бр. по 10 мм.
Последна промяна от crank666 на Съб 08 окт 2011 10:28, променено общо 1 път.
От снимките ясно се вижда че иска само фланци отзад. Отпред си е already perfect 
Пробвай, от експерименти глава не боли.

Пробвай, от експерименти глава не боли.
- crank666
- Автомобил:
- Двигател:
Ммм и отпред иска. Снимките малко лъжат , защото слънцето залязваше откъм предницата на колата. Загледай се в първата снимка. Отпред изглежда доста по-прибрана и висока без фланците. Със фланеца си пъхам само кутрето, а без фланеца мога и палеца да си пъхна. Просто с фланеца идва точно на ръба на веждата и стои много красиво, но опира... За това ще я вкарам 5мм навътре да не стърже в ламарината. Дори и да опре при някой големи препядствия, то ще опред в подкалника, което не е болка за умиране. Освен това са за смяна и 2-та предни.
Имай предвид и нещо друго. Отпред моста е по-широк по-спомен и не само при МК4 , отколкото задният.... И ако слагаш еднакви фланци и на двато моста, трудно ще постигнеш визията "разкрачена" задница, примерно като на theraven 

- crank666
- Автомобил:
- Двигател:
Re: MK4 TDI R32 Black edition
Black and Red