От bg-mamma.com
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
- buFka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
аз мисля да гласувам за него за президент....така поне ще му вържеме ръцете и устата. смятам, че тоя е втори хитлер и ако му се даде власт може да стане много лошо....неискам да кажа, че трябва да лижеме задниците на хАмерикансите, напротив - трябва да си защитаваме наще интереси, а не секи да ни сецка у дупарата как му дойде. но тоя е прекалено краен според мен....
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Абе най - чудното е, че в тази страна още има хора /да не кажа м******и г****а/, дето пак ще гласуват за него. А иначе цялата случка изобщо не ме учудва. Той си е бил, е и ще си остане л*д за в******е /че и за нещо за десерт/
. Ако това беше станало с моята жена, щеше да си походи по съдилищата този "гражданин".

- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
- buFka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
dobrinb написа:Абе най - чудното е, че в тази страна още има хора /да не кажа м******и г****а/, дето пак ще гласуват за него. А иначе цялата случка изобщо не ме учудва. Той си е бил, е и ще си остане л*д за в******е /че и за нещо за десерт/. Ако това беше станало с моята жена, щеше да си походи по съдилищата този "гражданин".
нито съм мангал, нито съм мръсен и се обосновах защо мисля да гласувам за него....
ПС. Май звездичките не ги тълкувам правилно

- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
всеки има право на изборbuFka написа:dobrinb написа:Абе най - чудното е, че в тази страна още има хора /да не кажа м******и г****а/, дето пак ще гласуват за него. А иначе цялата случка изобщо не ме учудва. Той си е бил, е и ще си остане л*д за в******е /че и за нещо за десерт/. Ако това беше станало с моята жена, щеше да си походи по съдилищата този "гражданин".
нито съм мангал, нито съм мръсен и се обосновах защо мисля да гласувам за него....
ПС. Май звездичките не ги тълкувам правилно

Върни се в “ОФФ-Топик - други”