ацер грейтестс хитс

AS5742ZG – Пореден хит!

Haralampi написа:STEYN написа:данните му са повече от перфектни.
Intel Pentium P6200 е процесор от преди около 3-4 годиниБил е перфектен тогава, ама сега да купиш чисто нов лаптоп с такова нещо
Най-малкото не и за тези пари!
По отношение на марките:
Бих предпочел Acer пред Fujitsu(-Siemens), MSI, Targa и други измислени производители.
Ако те определят "ниския ценови клас" - определено Acer е по-малкото зло.
Но все пак бих потърсил алтернатива и бих го избегнал ако е възможно.
jijane написа:Що говориш глупости като не знаеш. Как Р6200 ще е на 3-4 години, той е произведен по 32nm литография. Р6200 си е i3-330М без Hyper-Threading и VT-x, така че въобще не е стар и слаб. Нещо като не ти е ясно не го коментирай, че се излагаш по форумите.
jijane написа: Влезте малко в реалността, не сме 2007-ма година.
jijane написа:Аз много добре знам колко е производителен и единия и другия и колкото да подчертаваш, че била бюджетна и нископроизводителна не са за подценяване. Още повече, че като излезнаха като модели миналата година(а не преди 3-4 години както твърдеше ти) дори Acer-ите с вградено видео бяха по 1000 и нагоре лева.
Haralampi написа:Но в крайна сметка аз не споря за това дали е достатъчно прозиводителен или не, в крайна сметка и Atom процесор се справя с 90% от ежедневните операции на обикновен потребител! Въпросът е, че когато човек купува нова техника е хубаво да се стреми да купи най-новото и най-доброто за парите сиа P6200 и то в Acer е далеч от това, което човек може да получи за под 800 лв
![]()
BG_Golf4e написа:Щом няма да е за игри,защо му е на човек това чудо на изкуството и карта която ще пере батерията за час
BG_Golf4e написа:Въпреки това защо и е нВидийска карта![]()
Да точно затова ще си купя Acer,понеже има 3г. гаранция за 100лв.,то всички имат ако си доплатиш![]()
Голямо предимство
vwfena написа:Колега за твоя бюджет на първо четене бих се метнал на това...колко са паднали цените
Haralampi написа:...
AMD Athlon P360 при наличието на i3 за същите пари ?? Айде нема нужда!(Не че цените са паднали кой знае колко, ами AMD-тата са евтини, тъй като никой не ги купува и не е случайно!)
....
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 42 госта