Въпрос относно амортисьори и пружини на Голф 2...
- OpTiMaL`
- Автомобил:
- Двигател:
Въпрос относно амортисьори и пружини на Голф 2...
Значи сложих на предницата 2 бр. чисто нови амортисьори на Bilstein маслени нормални и обикновенни пружини но скосени с по едно ребро, нищо повече разликата е малка не е като при спортните пружини... Интересува ме дали има опасност за амортисьорите по този начин ? Благодаря предварително...
- bobi_diesel
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Въпрос относно амортисьори и пружини на Голф 2...
Да.Когато са рязани пружините стават по меки и работата на аморт-овете се влошава.Пробвай с търсачката и ще видиш какви са резултатите 
- OpTiMaL`
- Автомобил:
- Двигател:
Да ясно но там хората говорят за доста одрязване с по 2-3 ребра а при мен е 1 ребро мисълта ми е същото ли е като при 2-3 или не е толкова зле защото 2-3 се равнява в пъти повече...? Иначе благодаря за отговора...
- bobi_diesel
- Автомобил:
- Двигател:
Моите са скъсени половин намотка и с нови амортове и люлее.Доста подскача като им гърбици по пътя.
- OpTiMaL`
- Автомобил:
- Двигател:
Ясно но мислиш че няма проблем за амортисьорите от изпускане, по този начин като не са скосени много пружините... ?
- nuri_3556
- Автомобил: Golf 3+golf 4
- Двигател: AEK 1995+AGU 250+
- Контакти:
няма проблеми колега,щом не е скъсен много,аз съм със спортни пружини и обикновенни амортисиори вече 1 година и няма проблеми само дет подскача повече но е нормално щото амортисиора не е къс и ляга на шок тампоните за това
- OpTiMaL`
- Автомобил:
- Двигател:
Ясно... при мен даже си има доста място до шок тампоните, вози малко по твърдо защото са от ГТИ пружините но няма проблеми... Благодаря за отговорите
-
zdravko_jett
- Автомобил:
- Двигател:
OpTiMaL` написа:Ясно... при мен даже си има доста място до шок тампоните, вози малко по твърдо защото са от ГТИ пружините но няма проблеми... Благодаря за отговорите
колега не се притеснявай няма да имаш ядове,аз сисложих чисто нови амортесиори монро и пружини от голф3гти и ги резнах с по половин навивка и всичко си е ок вече една година и повече
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”