, с тоя климатроник просто се видях в чудо.Дисплея изглежда така

Проблема е РЕШЕН След като разглобих изцяло колата още веднъж, се оказа,че съм обърнал клапата за топло студено
.
, с тоя климатроник просто се видях в чудо.
.kn9453 написа:Принципно натискаш ECON и задаваш желаната температура която трябва да бъде по-висока от околната, така трябва да тръгне на "топло"
golf_III_2e написа:С наи-лявото копче (червената стрелка),Когато е на HI духа постоянно топло докато не ти стане горешто.Штом неможеш да го пуснеш наи-вероятно е прецакано моторчето което мести клапата за топло и студено.Точно на тоз климатроник моторчетата са проблемни.Аз лично кола с такъв климатроник небих си взел втори път.
), но проблема беше,че не знаех как да си пусна парното понеже преди ремонта клапата беше забила на топло и си духаше непрекъснато. Утре ще пробвам да видя какво ще стане. Пък дано мина леко, че тая самоделка климатроник въобще не си е работа.
. Всички моторчета си работят и отварят и затварят всички клапи, днеска пипнах дъното на пластмасовата кутия в , която е радиатора и беше доста топла, следователно има циркулация през него. Някакви предположения на какво може да се дължи липсата на топъл въздух, че аз останах бе никакви идеи. Климатроника работи и охлажда стабилно, но зимата въобще не ми трябва той Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 75 госта