Layman написа: Просто реших да престана да се главоболя за купчина ламаритна
като те ритне ламата-ше се главоболиш и още как...

Layman написа: Просто реших да престана да се главоболя за купчина ламаритна

toni62 написа::drunk Аз си го направих като взех дамски чорапогащник срязъх гол. от единия край го вързах на възел и го нахлузих върху решетката и сложик ластика да го държи плътно :

miha написа:здравеите!вярно е че колегата закупи от мен маска с радиатор и двете перки с моторчето за 150 лв преди около 2 седмици обештах му маркучи ако ги намеря че и тях ще му пратя,но не ги намерих....обештал сам му че ако нещо не е наред ще го заменя или ще го варне.НЕ сам казал че няма да си взема радиатора,просто говорихме с колегата и се учудих че толкова е повреден радиатора които сам свалил от работеща кола и се усьмних.не виня колегата не виня и мен защото хора са ми вращали по еконта части които са подменени с други сащите и неработещи затова имам вече самнения кам всеки...относно колегата другата седмица ще си взема радиатора....
brabus написа:Покарай 10-тина години само на задна скорост и готово.
xploda написа:Иди при коня в 3-то.

hoax написа:кажи колега Ludnica нещо не ти харесва в колата ли ? , защото аз мисля че си е супер и на добра цена
Ludia написа:всеки вторник след 23ч -> при Жасмина, малко преди отбивката за Лозен, промоция - орална любов за 4лв.
Ludia написа:Velko написа:Ludia хубава ли е тая Жасмина?
не е хубава, ама се къпе редовно
analplanet написа:то това с мишката е лека работа аз имам плъх в гаража и колата ми седи също като на един колега на вън и няма оправия страх мее за на зима ко да правя щот искам да я прибера ама ня изрод ще я изяде!!!
palavnika_23 написа:Продавам части от двойка кр мотора.Снимки в линка по доло.Разгледаите албума,ако някой го интересува нещо запитвания на лични.Да не става темата излишно дълга.

s-m написа:Марка:Мицубиши
Модел:Лансър
Двигател:1.3 12v
Дата на производство:1996
Пробег:245000
...
Разход градско 7 извън пада малко под 5.

Zyeka написа:това не са ли вселенови втулки ?

Даскала™ написа:И са?
Прее@ал си са...
90hp power написа:чак пак да съм се п....бал надали просто ми е интересно щото четох в една тема че не е разбирачи такива. не го зимайте навътре .
Даскала™ написа:Можеш ли да промениш нещо?
Просто болката е по-голяма...
al_van написа:што твоят какъв е колега...? не е ли саштият... това значи ли ,че и ти си се преебал...????![]()
Даскала™ написа:Моя е същия...преебал съм се....и аз...и те така
WucciaN написа:Съмобрасначка

то и мацките като вдигнат градуса и се подмокрят 
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 41 госта