П.С За да няма недоразумения - королата е на тъста аз съм си с голфа но понеже карам и двете се занимавам и с нейната поддръжка
Какво знаете за маслата Hilber ???
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Какво знаете за маслата Hilber ???
Търсачката не ми върна никакви резултати затова пускам тази тема която е във връзка с друга от форума на Тойота пусната от мен http://toyotabg.net/viewtopic.php?t=16938,очаквам някакви коментари по въпроса 
П.С За да няма недоразумения - королата е на тъста аз съм си с голфа но понеже карам и двете се занимавам и с нейната поддръжка
Re: Какво знаете за маслата Hilber ???
Маслата са Немски и са хубави. Вече караме камионите с тях. Зимата даже товарихме от Анкум - Германия, където им е фабриката и имах щастието да добия бегла представа какво представлява производството на моторно масло. Имат и 5W40 идваше 16лв. за литър.
Тука можеш да го намериш в официалните представителства - сервизи на Форд Мотопфое, понеже те го продават, а вноситея е Карио
Тука можеш да го намериш в официалните представителства - сервизи на Форд Мотопфое, понеже те го продават, а вноситея е Карио
- Andonov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Митак и ние предлагаме такова масло. Тествахме го на Мановете и Актросите - много добре се представя за сега.
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Е значи да съм спокоен,то е достатъчно да се знае че е произведено в Германия за да спи работата особено като е непопулярно засега и едва ли някой ще го фалшифицира 
-
sinite kamani
- Автомобил:
- Двигател:
Завода в Германия не е на Hilber:). Търговската марка е регистрирана от Карио ООД.Тази година може да е от Германия,другата от Китай:)
Днес гледах маслото Hilber в един сервиз! Цената приемлива! Спрял съм се на масло на OMV и на Hilber 15W-40! Ако някой колега има впечатления за двете масла, да сподели?!
- H2O
- Автомобил:
- Двигател:
sinite kamani написа:Завода в Германия не е на Hilber:). Търговската марка е регистрирана от Карио ООД.Тази година може да е от Германия,другата от Китай:)
Едно мнение и право в десятката
Сега след 2мес.като направят и бутилките на Кариото и ей ти БГ мазаница 
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Е значи на следващата смяна няма да е Хилбер 

Завода в Германия е на Алпин. Маслого го купуват от тях, но го предлагат под името Хилбер.
-
sinite kamani
- Автомобил:
- Двигател:
И защо не си вземат направо Алпин а се го преиминуват на Хилбер?
Причината явно е друга за слабо просветените
Причината явно е друга за слабо просветените

Е никой не каза нищо за МАСАЛЦЕТО HILBER....(T) явно е ОК ???
-
ne na HILBER
- Автомобил:
- Двигател:
Blue pearl и аз видях достатъчно от ТЕЗИ мАСлА И ОТ мАрКАТА като цяло и спестете рекламата-истината е друга
Няма да коментирам г-н Калоян Ганев производителя ан тези масла а може би точно него трябва да обсъдим защото той е човека който казва какво да ставАТой е човека който казва на един вид масло без особенно качество да се слага етикет на масло с качество и фирма която не подозира нищо
Хайде като стана дума и да кажем истината за маслото-Германия викаш така ли -малко си се пообъркал защото последно беше произведено в румъния доколкото си спомням и смея да го твърдя защото фирма карио кале или кой както иска да я нарича ми е била до болка близка и позната
Да си дойдем на думата,качеството на маслото е на много ниско ниво,мога да дам повече подробности как е правено и преправяно за тези които се интересуват и даже ще се подпиша под мнението си
Не купувайте HILBER и CARIO ,купете си качествено и истинско масло а не масло предлагано на черно от фирма измамник,
Приятен ден,отивам да да напиша мнението си ина други форуми и до други фирми каква е истината
Няма да коментирам г-н Калоян Ганев производителя ан тези масла а може би точно него трябва да обсъдим защото той е човека който казва какво да ставАТой е човека който казва на един вид масло без особенно качество да се слага етикет на масло с качество и фирма която не подозира нищо
Хайде като стана дума и да кажем истината за маслото-Германия викаш така ли -малко си се пообъркал защото последно беше произведено в румъния доколкото си спомням и смея да го твърдя защото фирма карио кале или кой както иска да я нарича ми е била до болка близка и позната
Да си дойдем на думата,качеството на маслото е на много ниско ниво,мога да дам повече подробности как е правено и преправяно за тези които се интересуват и даже ще се подпиша под мнението си
Не купувайте HILBER и CARIO ,купете си качествено и истинско масло а не масло предлагано на черно от фирма измамник,
Приятен ден,отивам да да напиша мнението си ина други форуми и до други фирми каква е истината
-
Hilber official
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте,
Относно продуктите с марката Hilber, можете да бъдете 100 % сигурни, че покриват всички съвременни норми за качество, безопасност и опазване на околната среда. Те отговарят на международните стандарти ISO9001, ISO14001 и OHSAS18001.
Всички продукти имат съответните сертификати за качество от завода производител в Германия, както можете да видите от тук:
[url]http://www.cario.bg/продукти-2/hilber-масла[/url]
Всякакви твърдения поставящи под съмнение състава и качеството на продуктите под марката Hilber са напълно безпочвени и необосновани.
Относно продуктите с марката Hilber, можете да бъдете 100 % сигурни, че покриват всички съвременни норми за качество, безопасност и опазване на околната среда. Те отговарят на международните стандарти ISO9001, ISO14001 и OHSAS18001.
Всички продукти имат съответните сертификати за качество от завода производител в Германия, както можете да видите от тук:
[url]http://www.cario.bg/продукти-2/hilber-масла[/url]
Всякакви твърдения поставящи под съмнение състава и качеството на продуктите под марката Hilber са напълно безпочвени и необосновани.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”