s5501na написа:16V започват след 5ти месец 2000
Точно така беше

s5501na написа:16V започват след 5ти месец 2000
dokros написа:Във вторник колата влиза в сервиз при кадърен майстор (този е трети ,преди това ходих на още двама) ,ще пиша какви са резултатите.
Golf6000 написа:мен ако питате TDI е истината
Haralampi написа:Golf6000 написа:мен ако питате TDI е истината
СПАМ! Не помагаш, поне не пречи! Тракай си там с трактора и трай! Не обръщай сериозна тема на безсмислен и глупав спор!
(Абстрахирайки се от горното пак не ти е на място коментара - и TDI-тата имат Ламбда сонда!)
dokros написа:Ламбда 1 е за смяна най-тънката цена, която намерих за широколентова ламбда на NGK е 270 лв.
владислав написа:В темата бях писал за една пластмаса която съм махнал от кутията във въздушният филтър, но сега в последствие реших да я върна.
Искам да се извиня на колегите които съм подвел, с нея колата на градско се държи по-добре (може би с нея се ограничава въздуха, а без нея става по-бедна сместа), тази неделя ще имам извънградско и ще видя разликата от преди.
Разход нямам нерви да засичам тъй като нямам борд, но или е същият или малко по-нисък.
Тази пластмаса защо са я сложили с по тесен отвор от реалният които може да стига до въздушният филтър е учудващо поне за мен.
toni82 написа:аус -а пак е 16в но май е от2000г.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 58 госта