Стоповете са от голф 2. Тъмна Hella. Дотук добре. Да,но на мястото на крушките за мъгла свети бяло (като това за задната).Свързах тези крушките да светят заедно с другите. Ето по този начин viewtopic.php?f=5&t=147186&hilit=+%D1%82%D1%80%D0%B5%D1%82%D0%B8+%D1%81%D1%82%D0%BE%D0%BF. Напръсках крушките с червен спрей. Но сега светят розово и се различават доста. Какво да лепна на стоп-а да свети нормално. Неговорим за купуване на други стопове а за побългаряване. Някой да даде идея Темата сметнах че е за този раздел.
Последна промяна от antonco на Пон 03 окт 2011 15:35, променено общо 1 път.
Дай снимки колега най-добре, иначе вариантите май са два - или червено рекламно фолио или още слоеве от червения спрей върху стоповете, до постигане на нюанса, който искаш...
Мда, доста добър вариант колега , защото боядисаните крушки не се знае кога ще им се опече боята или олющи. А и ако има разлика между новите 2 червени и старите бели, направо 4 нови червени и ще стане идеално.
Хъхъхъхъъх. Темата пуснах да питам дали само мойте шибани стопове са така. Тъй като сложих крушки да светят заедно със стоп светлините (както ти казваш "другата тема"). Реших да питам ако и други колеги имат такъв проблем , как са го решили . Капиш? . Споделиха да сложа червени крушки , ама от никъде немога да намеря. Питах за фолио да лепна от вътрешната страна на стоп-а да наподобява малко на червено, да ама не - фолиото се опича от голямата температура на крушката. Нещо неясно ? Все още се опитвам да оправя циганийката
Ами...колега дай снимките и ще го мъдрим според тях. Иначе варианта според мен е да премахнеш спрея и с трансперантно фолио червено от външната страна да лепнеш (изключвам поне аз намеса от вътрешната страна на стопа каквото и да е). Всмисъл сега си направих Пасатските мигачи(задните) от фабрично оранжеви на червени и мен ме притесняваше да не светят розово, но само с един слой фолио светят плътно червено. А и има няколко нюанса по принцип в рекламните агенции на това фолио и ще може да го нагодиш...или другият вариант е някой познат да ти купи червена крушка. Поздрави!