Like a bLizZaRd написа:В крайна сметка след изтъркване на гумата по детайлите с какво е най-добре да се намажат или напръскат за да не избелее или надере ?
и аз съм за черен мат спрей става най добреicefire написа:Like a bLizZaRd написа:В крайна сметка след изтъркване на гумата по детайлите с какво е най-добре да се намажат или напръскат за да не избелее или надере ?
Аз гласувам за боя. Пръскаш един черен мат на "боди" и всичко заспива. Аз така направих и съм много доволенПри мен салонът е сив, така че при дръжките на вратите си поръчах боя от лазурит, а за останалото използвах готов спрей. Няколко месеца по-късно не е мръднало
Лазаров 1613 написа:Аз реших проблема по следния начин почистих с бензин,след което залепих карбоново Фолио мисля че се получи доста ефектно garage.php?mode=view_image&image_id=22400
HristovHr написа:Здравей колега,
Можеш ли да споделиш точно какъв спрей си използвал за да ги боядисаш ? Резултата при теб е удивителен !
Ще съм благодарен ако споделиш, защото и аз мисля да премина през същата процедура
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 29 госта