Покупка на GSM
- escrime
- Автомобил: X218 [ex VW137 R53 typ53i]
- Двигател: OM642
Re: Покупка на GSM
Имаш Л.С., колега! 

- Moschino
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
escrime написа:Имаш Л.С., колега!
Ако може сподели тук, че и мен ме интересува

- vwfena
- Автомобил: VW passat
- Двигател: PB 1991
- Контакти:
Целта ми е да ида и да си видя телефона на живо.Не ми се пазарува по интернет.
- escrime
- Автомобил: X218 [ex VW137 R53 typ53i]
- Двигател: OM642
Може да се отиде на живо, просто трябва да се обадите предварително по телефона и да кажете какво искате да видите. Аз точно и това направих. Ходих да гледам едно телефонче, което трудно се намира на други места. Апаратът, който ми показаха на място, беше видимо нов, ако изключим липсата на предпазна лепенка на дисплея. Иначе се помещават в един апартамент в стара и забутана сграда близо до кръстовището на Оборище и Канала. Имаше доста куриери, които търчаха с най-различни кутии из офиса им. Предполагам предпочитат Speedy. Държаха се внимателно, бяха учтиви и ми обърнаха внимание, но в крайна сметка си напазарувах телефона от официалния вносител за България. За "късмет" се оказа дефектен още 2 часа след покупката и беше заменен много бързо, с много извинения и внимание. В този ред на мисли май все още си мисля, че направих правилен избор в случая. Просто съм очарован от реакцията на тези хора, защото в крайна сметка всички знаем, че с техниката винаги може да се случи нещо подобно. Определено заслужиха доверието ми, което принципно е доста трудно!
До колегите, които питат за Брос - така и не се реших да пазарувам от тях, но впечатленията ми не са негативни. По-скоро неутрални.
П.П.: Внимавайте от къде и какво купувате, че все още не се знае кой ще остане на пазара...

До колегите, които питат за Брос - така и не се реших да пазарувам от тях, но впечатленията ми не са негативни. По-скоро неутрални.

П.П.: Внимавайте от къде и какво купувате, че все още не се знае кой ще остане на пазара...

- Luciano
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: 1.9TDI AHF
- Контакти:
velinsl написа:Като цени препоръчвам http://WWW.AZOLA.BG
Ще ползвам темата на колегата за да поискам малко мнения за този сайт!
Някой пазарувал ли е от него?
Харесал съм една съдомиялна и те така...

- Andonov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Един съвет: За да разбереш колко е сериозна една фирма, след уговорката за дадена стока и поискайте данъчна фактура и да чуете какъв цирк настава.
Въпросната е една от тях.

- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
Andonov написа:Един съвет: За да разбереш колко е сериозна една фирма, след уговорката за дадена стока и поискайте данъчна фактура и да чуете какъв цирк настава.
много сте прав колега

-
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Е вие много екстри искате Хем ниска цена хем и фактура а хората от де да я вземат като са ги домъкнали тези телефони с куфара 

- maxpayne
- Автомобил:
- Двигател:
shako9793 написа:http://www.get.bg също ги биват цените
от гет.бг РЕДОВНО има оплаквания специално за телефони, не препоръчвам на никой да си купи телефон от тях
- vwfena
- Автомобил: VW passat
- Двигател: PB 1991
- Контакти:
maxpayne написа:shako9793 написа:http://www.get.bg също ги биват цените
от гет.бг РЕДОВНО има оплаквания специално за телефони, не препоръчвам на никой да си купи телефон от тях
+1 оплаквания от познати относно непризнаване на гаранция и т.н.
След тази тема си купих телефон (Самсунг 5230) от момче, чийто телефон ми дадоха тук от форума, затова не знам дали е от въпросната фирма или от мястото за което колегата escrime пише. Телефона даде дефект след повече от година и половина ползване и в момента е гаранцинно на сервиз при момчето, оставих го в петък-за ремонт на тъч скрийн(което след четене в нета май е нещо обичайно точно за този модел), когато го взема ще мога да дам мнение и за сервиза, но като цяло съм доволен от телефона и от отношението на момчето. За фактура не знам дали издават, понеже не ми е трябвала.
- vinixxx
- Автомобил: Seat Altea
- Двигател: BJB
купувал съм два телефона от гет.бг за ся работят безотказно единия е сигурно вече 3 години
От ГЕТ-а точно 3 съм взимал,два бюджетни и един среден клас,бачкат на пушка,не се е налагало да ползвам гаранции,от Мобил също съм доволен
От другаде не съм поръчвал 

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”