голф 3 1,6АЕЕ Проблем,Пали и изгасва
голф 3 1,6АЕЕ Проблем,Пали и изгасва
Здравеите колеги карам голф 3 1,6АЕЕ преди няколко дена заваля дъжд във Варна и почнаха проблемите докато карах ми изгасна колата и след това много трудно запали,след това я карах малко и пак ми изгасна пак я запалих много трудно.И тогава се появи този проблем като я запаля ако не и държа педала на гъста натиснат загасва.Ако някои друг го има този проблем да каже как го е решил.Блогодаря.
- skotis
- Автомобил: VW Golf IV 1.8T GTI
- Двигател: AGU
Re: Проблем,Пали и изгасва
Бобина?
- vnkostadinov
- Автомобил:
- Двигател:
Ако го прави само при мокро/влажно време аз съм за бобина също. сестра ми беше така 7 месеца и всеки и викаше менте кабели, свещи и нз си кво още, но един майстор само като чу и направи "тест" и разбрахме, че е от нея.
Вземи един пулвелизатор- такова пръскало за стъкла.. и докато работи колата напръскай бобината, ако изгасне- ти си човека, ако не... има вероятност за датчик на хол, но не съм сигурен
на едно приятелче ибизата така му гаснеше понякога в движение/на скорост дори/ и след тва пали когато прецени тя. но след смяната на Хол, нема ядове
Вземи един пулвелизатор- такова пръскало за стъкла.. и докато работи колата напръскай бобината, ако изгасне- ти си човека, ако не... има вероятност за датчик на хол, но не съм сигурен

на едно приятелче ибизата така му гаснеше понякога в движение/на скорост дори/ и след тва пали когато прецени тя. но след смяната на Хол, нема ядове
-
Infernal_fire
- Автомобил:
- Двигател:
здр колега ако не ти го прави само при мокро време си провери скобите на дебелия въздухопровод до филтъра за въздух да не смучи много въздух от някъде...
- enigma79
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Идват ми три варианта,като щом е почнал изведнъж последния вариант е най малко вероятен.
Бобина
Скъсан тампон под моното-карбуратора-много въздух и от там гаснене
Имобилайзер прецакан
Те това са според мен проблемите,търси между тях.
Бобина
Скъсан тампон под моното-карбуратора-много въздух и от там гаснене
Имобилайзер прецакан
Те това са според мен проблемите,търси между тях.
- vnkostadinov
- Автомобил:
- Двигател:
Re: голф 3 1,6АЕЕ Проблем,Пали и изгасва
ico_9005 написа:нямам имобилайзер и тампона е здрав
пробва ли пулвелиразора
- vnkostadinov
- Автомобил:
- Двигател:
ти май не си четеш отговорите по темата
vnkostadinov написа:...
...
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”