! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
vnkostadinov
Автомобил:
Двигател:

Re: ! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Мнениеот vnkostadinov » Нед 09 окт 2011 23:21

maxpayne написа:Уникален глупак с червено ауди А3, СА6443**
Първо мина на червено с поне 80км/ч, ама такова червено, дето имаше още 10 сек, после реши да изпревари всички на другия светофар като се нареди в трета колона, нищо, че имаше само 2 ленти

Жената сигурно е раждала :drive :dance:

Потребителски аватар
Сашо Белята
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Сашо Белята » Нед 09 окт 2011 23:44

Типично за България но не е тук :screwy

Последна промяна от Pichaga на Пон 10 окт 2011 10:15, променено общо 1 път.
Причина: не е за тук тоя пост

Потребителски аватар
mk2_Golf83
Автомобил: Голф 2
Двигател: EZ 1983

Мнениеот mk2_Golf83 » Пон 10 окт 2011 1:04

Сашо Белята написа: Типично за България но не е тук :screwy

и никой др не спря да види добре ли са 3мата ,ами ако не могат да викат помощ защото са в лошо състояние , нямам думи прости за всичките от тоя клип

Потребителски аватар
ivo_555
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ivo_555 » Пон 10 окт 2011 9:05

Идиотите са не само в колите!

Жена на видима възраст около 50-55, стой на светофара, пеша е, свети и червено, аз излизам от уличка преди светофара, но без да намалям, има си видимост. Ама още на излизане от уличката, тя не ме вижда, ама аз още от там като я видях как се оглежда като лалугер, викам си тая ще измуши на червено, ами така и стана! Спирам до нея с клаксон, и тя с цялата си наглост ми изкрещя - "какво искаш бе"?, еми просто и казах, че светофара не е за украса, но се съмнява, че ще го вземе в предвид!

Потребителски аватар
Velko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Velko » Пон 10 окт 2011 9:07

ivo_555 написа:Идиотите са не само в колите!

Жена на видима възраст около 50-55, стой на светофара, пеша е, свети и червено, аз излизам от уличка преди светофара, но без да намалям, има си видимост. Ама още на излизане от уличката, тя не ме вижда, ама аз още от там като я видях как се оглежда като лалугер, викам си тая ще измуши на червено, ами така и стана! Спирам до нея с клаксон, и тя с цялата си наглост ми изкрещя - "какво искаш бе"?, еми просто и казах, че светофара не е за украса, но се съмнява, че ще го вземе в предвид!

ахахахаха mhihi внимавай да не отнесеш боя от някоя побеснЕла леля :D

Потребителски аватар
vnkostadinov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vnkostadinov » Пон 10 окт 2011 11:56

ivo_555 написа:Идиотите са не само в колите!

ако не си гледал това:

Потребителски аватар
escrime
Автомобил: X218 [ex VW137 R53 typ53i]
Двигател: OM642

Мнениеот escrime » Пон 10 окт 2011 12:22

Дам... и аз се карах с един господин, който скочи пред колата на 5 метра след пешеходната пътека, на червен (за него) светофар... :?

Потребителски аватар
ivo_555
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ivo_555 » Пон 10 окт 2011 13:56

Е хубаво начи, че нямам въздушни възглавници!

Лошото е, че тези лелки не си взимат поука, сякаш изобщо не разбират какво правят, и че могат да си изкарат бела и на тях, и на околните!
Многократно като съм пеша съм спирал разни баби, които едвам вървят, ама иначе тръгват на червено между колите, освен някои злобен коментар през зъби, друго не се получава, после като светне зелено ги настигам още по платното, ама нейсе, сякаш бързат за death , с извинение!

Потребителски аватар
Сашо Белята
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Сашо Белята » Сря 12 окт 2011 0:20

:deal Хората имат закони и правиля !
Действието на Колегите " братушки " при сигнал за пиян шофьор !!! На мокро със 120км почти за да възпрат пиян водач. Тука баце им е през *** дали си пил или не. Пари като имаш всичко е нормално :beat_butt2 . Жалката истина.

Потребителски аватар
mk2_Golf83
Автомобил: Голф 2
Двигател: EZ 1983

Мнениеот mk2_Golf83 » Сря 12 окт 2011 0:25

вчера на един светофар един от ЕВ регистрация с мерцедес светеше ни зелено и беше застанал посредата на платното нито наляво можеш да завише нито на дясно камо ли направо... седя седя светна червено , върна малко назад колата. др коли тръгнаха защото на тях им светна зелено и като нямаше коли тоя си мина на червено............

Потребителски аватар
stefarata
Автомобил: Ford S Max MK1
Двигател: TDCI

Мнениеот stefarata » Сря 12 окт 2011 18:48

Червен мерцедес ВР 6960 ВС -индианеца зад кормилото май не знае че мигача се използва ако се предприема маневра :screwy .Около 2 км карах зад него и той с включен десен мигач.И по едно време тъкмо тръгвам да го изпреварвам,давам мигача и той тръгва да изпреварва някаква каруца :beat_butt2 . Изкара ми акълите

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Сря 12 окт 2011 22:01

stefarata написа:Червен мерцедес ВР 6960 ВС -индианеца зад кормилото май не знае че мигача се използва ако се предприема маневра :screwy .Около 2 км карах зад него и той с включен десен мигач.И по едно време тъкмо тръгвам да го изпреварвам,давам мигача и той тръгва да изпреварва някаква каруца :beat_butt2 . Изкара ми акълите

На всеки се случва да забрави мигача, нищо не ти пречи да му мигнеш/свирнеш и да му покажеш, че си е забравил мигача ;)
Ама е по-лесно да дриснем у форума, че е индианец и идиот на пътя :screwy

Потребителски аватар
stefarata
Автомобил: Ford S Max MK1
Двигател: TDCI

Мнениеот stefarata » Сря 12 окт 2011 23:57

hooligans написа:
stefarata написа:Червен мерцедес ВР 6960 ВС -индианеца зад кормилото май не знае че мигача се използва ако се предприема маневра :screwy .Около 2 км карах зад него и той с включен десен мигач.И по едно време тъкмо тръгвам да го изпреварвам,давам мигача и той тръгва да изпреварва някаква каруца :beat_butt2 . Изкара ми акълите

На всеки се случва да забрави мигача, нищо не ти пречи да му мигнеш/свирнеш и да му покажеш, че си е забравил мигача ;)
Ама е по-лесно да дриснем у форума, че е индианец и идиот на пътя :screwy

не искам да свиря и да премигвам,искам както се очаква от мен да карам по правилата,така и другите да го правят. Да,случва се да забравиш мигач,ама да караш 2 км.с него .....

Потребителски аватар
muns61
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот muns61 » Чет 13 окт 2011 0:22

Ми тва е Мерцедес, не му щрака релето като на нашите!
И като изпреварваш, гледай какво има и пред колата пред теб!

Потребителски аватар
Сашо Белята
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Сашо Белята » Чет 13 окт 2011 1:02

Аре аре дай сега за един мигач да припадаме , аз като карам извън града със служебната мигачи само в краен случай ако има кола зад мен. Няма ли няколко светкавици и изпреварвам. Няма как но се случва да го пускам :063: mhihi ....

Върни се в “Пътеводител”