значи историята е следната- вчера колата влезе за смяна на масло и филтри, анангренайен ремък с ролки,водна помпа. вечерта отивам да си прибирам колата и тай като бях със служебната се наложи да я платя, оставя пред гаража и да отида да оставя служебната. Като се върнах след около час - и след като гаража беше вече затворил и колата изтинала -качвам се да я карам и като почна да скача и да се дави, светлините почнаха да премигват,турбото почна да отваря и затваря кадето си иска и колата гаснеше. Никаква мощност- се едно куца,прехълцва. успях да напрявя 100 метра и се върнах и направих луд скандал на няква леля на собственика която беше останала да доварши нещо. Оставих колата в гаража.
ВЪПРОСА МИ Е - КАКВИ СА ГИ СВАРШИЛИ ТИЯ И ОТ КАКВО МОЖЕ ДА Е ТОЯ ПРОБЛЕМ- ДА ЗНАМ КАК ДА СЕ РАЗПРАВЯМ ДНЕС.
голф 4 1.8т проблеми след сервиз
- kat007
- Автомобил: VW Golf IV GTI
- Двигател: 1.8T AGU
Re: голф 4 1.8т проблеми след сервиз
Колега според мен не са ти засепили правилно ангренажния ремък и колата ти няма центровка и от там идва проблема ....Тия сервизи са.....
нямам думи..
нямам думи..Re: голф 4 1.8т проблеми след сервиз
idva mi da ida i da udusha nqkoi. Sorry za latinicata ot tela sym. Moje li da sa q povredili sled kato mi kazaha che sa q karali a sega ti kazvash che centrovkata q nqma. Moje li da sa izkrivili/precakali neshto drugo.
- kat007
всичко е възможно колега...но ако се разминава с малко ..не вярвам да стане нещо...но това с зацепването на ремъка не е на принципа "Plug and Play" а си има точно направени стъпки по който се действа....какво стана с колата ? 

колата я гледах тази вечер- беше в сервиза и собственика ми показа лист с грешки от vag com-a 7 наброи които изчистил- между тях бяха 4 свързани с недоизгаряне на бензина, една нещо с въздуха към турбото и другите с темп. датчик. след тест колата варвеше като ракета,но играенето на оборотите си го имаше още. това при топла кола! вчера проблемите бяха на студен старт затова му я оставих та утре сутрин да я пробва дали ще се варнат прблемите и да я закачи на ком-а за да види дали се появява някоя грешка пак. В събота ще чистя дросела и утре ще поръчам нов темп. сензор от VW за всеки случай. много ми е трудно да говоря за двигателя на бг. с термини тай като не ги знам .....
Навсякаде чета че е често срещан проблем с тоя сензор и затлачването и симптомите са същите.
Навсякаде чета че е често срещан проблем с тоя сензор и затлачването и симптомите са същите.
- kat007
Колега.... какво става с колата 

пак бях в сервиза и пак не си взех колата. иначе я тествах- карах я и мрънка като коте. вагком-а давал една и съща грешка- дросела предавал грешна информация на турбото. почистили дросела, сиххронизирали го и готово. оставих я за да я пробват и утре сутрин студена и ще си я взимам утре. 

- muns61
- Автомобил:
- Двигател:
Май ще излезе, че не са ти я прецакали?
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
Грешки стават. Важно е адекватното им решаване. Дано всичко е наред с колата!
взех си я - ракета е! от несенхронизиран и мръсен дросел явно е било всичкото. незнам кой е развалил ама е факт че преди да я вкарам в сервиза въпреки че оборотите играеха колата си вървеше нормално. явно като са разкачали и закачали букси и клеми при смяната на ангренажния ремък са е получила няква грешка която я е прецакала. 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”