Преди малко си говорихме с Ели относно срещите. Предлагаме срещата тази неделя, да е 14ч. мястото е зад комплекс Ялта. Казва се "Петък вечер". Доста приятна бирария с хубава Чешка бира и приятна атмосфера. Ако някой има въпроси да ми пише или да ми звъни на 0898 715 229 Калоян.
ПП: Който иска може да си вземе и жената и децата.
Аз ще помоля за кратко преброяване, за да може да запазим места.
Също така, може би е по-добре временно...: сбирки - когато и където се уговорим. Просто, който ги инициира да пише няколко дена предварително. Така като чета... напоследък всеки ходи на някъде, има повече ангажименти, по-малко време... и т.н.
Здравейте колеги, извинявам се, че пиша в тази тема, но ми трябва малко помощ. Утре ще идвам към Русе и ще остана до неделя, може ли да ми препоръчате някое по евтино хотелче или общежитие за двете нощи. Благодаря ви предварително и се извинявам още веднъж!
Не че съм го посещавал , но ми е в квартала и съм чувал нелоши отзиви . Не е на най-живописните места на града ни , но е на входа на града откъм посока София .
Добре си хапнахме а? Ако искате следващата среща , не знам кога ще е , да я направим в "Петък Вечер" зад Ялта(както беше замислено първоначално, но се оказа , че тогава не работят) имало и жива музика, но не фолк!
Oт няколко седмици съм с автомобил от марката VW. Иска ми се да се запознаем, но така и не разбрах кога и къде се провеждат срещите и по определени дати ли са или са ежеседмични?