Колега siNNermaNN, ако сам си правиш трансплантацията, има смисъл. Ако друг ти я прави без пари - ръцете ще си остави. Ако си плащаш - стягай се финансово.
И докато трае операцията, ще си без кола. Колко ще продължи...
Въпрос относно смяна на двигател на Поло 6н
- Bialkov_TDI
- Автомобил: VW Golf 4
- Двигател: AJM
Re: Въпрос относно смяна на двигател на Поло 6н
Колега,ти колко често се засилваш с 200км?по кой участък ги развиваш тия километри? според мен колегата нейска да развива максимална скорост защото и каквото да сложиш в това купе все си остава пълен КОШ. Аманннннннннннннннннннagent_kowalski написа:тенекията да,окачване и спирачки не..засили се с 200 и спирай с малките дискове и барабаните отзаде дето не работят от 10 години изобщо...не ти пожелавам някой такъв спортист да те настигне отзад...
много хора пропускат този момент.не познавам колегата,който пита но съм чел достатъчно такива теми и то си личи каква е идеята и акъла на автора..често ги гледаме по новините после тия хора,или поне това,което е останало от колите им

- siNNermaNN
- Автомобил:
- Двигател:
muns61 написа:Колега siNNermaNN, ако сам си правиш трансплантацията, има смисъл. Ако друг ти я прави без пари - ръцете ще си остави. Ако си плащаш - стягай се финансово.
И докато трае операцията, ще си без кола. Колко ще продължи...
Трансплантацията ще ми я прави близък приятел, ще отнеме около 2 - 3 дни, двама човека ще са и ще се захванат здраво...
Само мотор остава да се намери

- siNNermaNN
- Автомобил:
- Двигател:
Bialkov_TDI написа:Колега,ти колко често се засилваш с 200км?по кой участък ги развиваш тия километри? според мен колегата нейска да развива максимална скорост защото и каквото да сложиш в това купе все си остава пълен КОШ. Аманннннннннннннннннннagent_kowalski написа:тенекията да,окачване и спирачки не..засили се с 200 и спирай с малките дискове и барабаните отзаде дето не работят от 10 години изобщо...не ти пожелавам някой такъв спортист да те настигне отзад...
много хора пропускат този момент.не познавам колегата,който пита но съм чел достатъчно такива теми и то си личи каква е идеята и акъла на автора..често ги гледаме по новините после тия хора,или поне това,което е останало от колите им
Резултатът от смяната искам да са оправдани 12-13 литра газ на 100 километра (ако сложа 1.6/1.8 на Поло-то има тенденция да падне дори); Лукса да взимам леки баири спокойно на 4-та предавка, дори и на 5-та и спокойствието на извънградски път да изпреваря превозно средство движещо се с 60 км/ч.

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”