Въпрос относно смяна на двигател на Поло 6н

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
Потребителски аватар
muns61
Автомобил:
Двигател:

Re: Въпрос относно смяна на двигател на Поло 6н

Мнениеот muns61 » Пет 14 окт 2011 10:04

Колега siNNermaNN, ако сам си правиш трансплантацията, има смисъл. Ако друг ти я прави без пари - ръцете ще си остави. Ако си плащаш - стягай се финансово.
И докато трае операцията, ще си без кола. Колко ще продължи...

Потребителски аватар
Bialkov_TDI
Автомобил: VW Golf 4
Двигател: AJM

Мнениеот Bialkov_TDI » Съб 15 окт 2011 11:31

agent_kowalski написа:тенекията да,окачване и спирачки не..засили се с 200 и спирай с малките дискове и барабаните отзаде дето не работят от 10 години изобщо...не ти пожелавам някой такъв спортист да те настигне отзад...
много хора пропускат този момент.не познавам колегата,който пита но съм чел достатъчно такива теми и то си личи каква е идеята и акъла на автора..често ги гледаме по новините после тия хора,или поне това,което е останало от колите им :bishop
Колега,ти колко често се засилваш с 200км?по кой участък ги развиваш тия километри? според мен колегата нейска да развива максимална скорост защото и каквото да сложиш в това купе все си остава пълен КОШ. Аманнннннннннннннннннн maikomila

Потребителски аватар
siNNermaNN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот siNNermaNN » Пон 17 окт 2011 0:59

muns61 написа:Колега siNNermaNN, ако сам си правиш трансплантацията, има смисъл. Ако друг ти я прави без пари - ръцете ще си остави. Ако си плащаш - стягай се финансово.
И докато трае операцията, ще си без кола. Колко ще продължи...

Трансплантацията ще ми я прави близък приятел, ще отнеме около 2 - 3 дни, двама човека ще са и ще се захванат здраво...
Само мотор остава да се намери :012:

Потребителски аватар
siNNermaNN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот siNNermaNN » Пон 17 окт 2011 1:05

Bialkov_TDI написа:
agent_kowalski написа:тенекията да,окачване и спирачки не..засили се с 200 и спирай с малките дискове и барабаните отзаде дето не работят от 10 години изобщо...не ти пожелавам някой такъв спортист да те настигне отзад...
много хора пропускат този момент.не познавам колегата,който пита но съм чел достатъчно такива теми и то си личи каква е идеята и акъла на автора..често ги гледаме по новините после тия хора,или поне това,което е останало от колите им :bishop
Колега,ти колко често се засилваш с 200км?по кой участък ги развиваш тия километри? според мен колегата нейска да развива максимална скорост защото и каквото да сложиш в това купе все си остава пълен КОШ. Аманнннннннннннннннннн maikomila

Резултатът от смяната искам да са оправдани 12-13 литра газ на 100 километра (ако сложа 1.6/1.8 на Поло-то има тенденция да падне дори); Лукса да взимам леки баири спокойно на 4-та предавка, дори и на 5-та и спокойствието на извънградски път да изпреваря превозно средство движещо се с 60 км/ч.
:012:

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”