Жалко че нямам подходяща снимка да помоля някой на фотошоп, да го вида кво ще мяса тва
Golf 4 - Чебурашка стайл [®-line]
Re: Golf 4 - Чебурашка стайл :P
Ще я мисля. Варианта с черни огледала (като твоите и на работника) и на МК6 R32, решетка също черна (с емблема, никелирана) ..... може би и черна бленда на фаровете, като на юбилейката, на MK5, MK6 R32 също ми допада. Предполагам че ги пръскате с черна база и лак?
Жалко че нямам подходяща снимка да помоля някой на фотошоп, да го вида кво ще мяса тва
- kok12
- Автомобил: Golf 4
- Двигател: ASZ
- Контакти:
Дай да ги видим, М...
- rabotnika
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: VW Golf MK3
- Двигател: AJM++
правилно Митак за мен няма нищо по хубаво от оригинала както съм ти казвал неведнъж по добре две голями огледала или евентуално две малки ама да ти кажа с малкото огледало малко трудно се свиква малко ти ограничава видимостта но все пак се свикваmorfei1 написа:....пръскате с черна база и лак?....
- tenchoh
- Автомобил:
- Двигател:
дайте идея за фаровете. ясно че се разлепват стъклата, но после как се подготвя хрома за да държи черното. С каква боя се пръска.... само матова ли? има ли вероятност да започне да се люпи след време... ако е така да не се захващам, а да се ориентирам към нови с черна бленда.
- rabotnika
Най голямия зор е да разлепиш стъклата след това от твърд картон си правиш ПЛЪТНИ шаблони за късата светлина и за дългата /шаблона трябва да влиза плътно вътре в кръга /после взимаш черен матов спрей температуруостойчив и пръскаш смело без да шкуриш без нищо или една ръка не много дебела или две тънки ръце напластиш ли повече боя почва да се лющи после
Не лепи тиксо в никъкъв случай върху никела после като го махаш пада никела
Не лепи тиксо в никъкъв случай върху никела после като го махаш пада никела
- Aprilia
- Автомобил:
- Двигател:
аз махнах хрома, за всеки случай и пръсках с най-обикновенна боя (поръчах я по номер на волксваген) идва в един спрей в който има всичко лак и боя пръскаш съхне и събираш фара. благодарение на лака отгоре успях що годе да постигна юби ефекта който търсех за моите фарове.
за 5-6 месеца единствения недостатък е че мнооого леко потъмня лака отгоре, ама пак са си ок, няма олюпено или олющено
за 5-6 месеца единствения недостатък е че мнооого леко потъмня лака отгоре, ама пак са си ок, няма олюпено или олющено
Аз гледам в интернет но юби фаровете не са напълно черни, в смисъл. Черно е само отпред на фара, назад и вертикалната част си е пак хромова
За сега не съм намерил снимки в близък план за да вида точно, но поне така ми изглеждат на снимките.
anniversery head lights
Стъклата как се свалят, с нагряване?
За сега не съм намерил снимки в близък план за да вида точно, но поне така ми изглеждат на снимките.
anniversery head lights
- Aprilia
- Автомобил:
- Двигател:
morfei1 написа:Аз гледам в интернет но юби фаровете не са напълно черни, в смисъл. Черно е само отпред на фара, назад и вертикалната част си е пак хромова![]()
anniversery head lights
Точно така, аз отворих моите фарове с идеята да ги правя като на работника и кирилекс, ама като пръснах обръча и вътрешната част реших така да ги оставя, на мен ми допадат доста повече от това цялата бленда да е черна
ако си с валео фарове стъклата се свалят с чук
и после нови стъкла. ако си с хела е детска игра, аз за късмет бях с хела и леко нагряване с пистолет за горещ въздух и се предадоха без бой, после като ги събирах само с тяхното си лепило нагрях ги пак хубаво и сложих стъклото и си стана оригинал работа 
Въобще не ми е ясно как си успял да ги пръснеш.
Айде обръча както и да е, като е свалено стъклото става, обаче задната част как си я прънал, без да засегнеш извивките на обръчите на крушките и лупатаkd на халогена..... не ми е ясно.
Да не би да се отделя стойката на която се монтират крушките от обръча?
Оригиналните 25th са на Валео и ги водят Black/Chrome. Обаче ги дават само за дясна дирекция. Отделно Валео имат още два каталожни номера на Валео Black/Chorme като разликата е че едните са със жилт мигач, а другите са с бял мигач.
ФК имат модел който го водят само Black, но пък на снимката изглежда Black/Chrome

пак ще има филми и главоблъсканици......
Айде обръча както и да е, като е свалено стъклото става, обаче задната част как си я прънал, без да засегнеш извивките на обръчите на крушките и лупатаkd на халогена..... не ми е ясно.
Да не би да се отделя стойката на която се монтират крушките от обръча?
Оригиналните 25th са на Валео и ги водят Black/Chrome. Обаче ги дават само за дясна дирекция. Отделно Валео имат още два каталожни номера на Валео Black/Chorme като разликата е че едните са със жилт мигач, а другите са с бял мигач.
ФК имат модел който го водят само Black, но пък на снимката изглежда Black/Chrome

пак ще има филми и главоблъсканици......

- Luciano
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: 1.9TDI AHF
- Контакти:
Пиши на някой админ да те банира за известно време, че покрай тоя форум се побърка 

- Tipsy
- Автомобил:
- Двигател:
Мите, май и на теб Тенчо трябва да ти забрани да влизаш във форума 

ей така ще станат, но ще се пръсне само "обръча", вертикалната стойка ще си остане хром.
Благодарство на s5501na за разясненията
Ако някой е разглеждал Юби фарове на живо, нека сподели, черното матово ли стои или е лъскаво-лакирано?
- rabotnika
Мите лъсково е батю
Айде почвай юби визията че почваш да ме дразниш така като се дърпаш като магаре на мост
Айде почвай юби визията че почваш да ме дразниш така като се дърпаш като магаре на мост
- Aprilia
- Автомобил:
- Двигател:
morfei1 написа:Алуминев пакет също съм решил много отдавна да не слагам
Духалки от Бора също съм решил много отдавна да не слагам
Плафон от W12 също съм решил много отдавна да не слагам
ма решил ли си, или се самонавиваш да не го правиш
то в тоя раздел винаги така се почва, само леко това онова, а накрая
духалките от бора са нещо много красиво, в сравнение с тия от лада дето са сложили нацистите на 4-ката

- kok12
- Автомобил: Golf 4
- Двигател: ASZ
- Контакти:
Aprilia написа:morfei1 написа:Алуминев пакет също съм решил много отдавна да не слагам
Духалки от Бора също съм решил много отдавна да не слагам
Плафон от W12 също съм решил много отдавна да не слагам
ма решил ли си, или се самонавиваш да не го правишто в тоя раздел винаги така се почва, само леко това онова, а накрая
![]()
духалките от бора са нещо много красиво, в сравнение с тия от лада дето са сложили нацистите на 4-ката
И лесно се чупят