Голф2 - теч в купето
Голф2 - теч в купето
здравейте колеги ! начии от дясната страна от вътре ми има някаф теч.Под жабката има едно място дето се слагат дреболиии точно под тая поставка, като вали дъжд ми капии. Ако може да ми кажете от какво може да е. КОлата ми е ГОлф 2
-
vwpnss
- Автомобил:
- Двигател:
Re: теч в купето
Като за начало може да се погледне уплътнението на предното стъкло. После ако трябва махни кората под жабката и огледай като вали дъжд от къде тръгва водата.
Re: теч в купето
изчистил сам каналите пак ми капи. но преди като беше затъпкано мн капеше а ся като го изчистих мн малко капи
- ivostefanov
- Автомобил: Audi A4
- Двигател:
Re: Голф2 - теч в купето
Този теч колега е от парното.
Махаш кората под предния капак за да стигнеш до моторчето на чистачките и там от лявата страна освен шума ще намериш една издадена нагоре правоъгълна решетка от която парното взима въздух,под нея има иначе здраво уплатнение.
Махаш кората под предния капак за да стигнеш до моторчето на чистачките и там от лявата страна освен шума ще намериш една издадена нагоре правоъгълна решетка от която парното взима въздух,под нея има иначе здраво уплатнение.
колега начи този теч идва от парното или просто до парното е отишло някво уплътнение ?
- Борис Георгиев
- Автомобил:
- Двигател:
И аз го имах този проблем,съчетан със скъсано гумено уплътнение на шофьорската врата и след дъжд колата ставаше гъба,по 5-6 литра вода съм изваждал(ужас).Проблема със "тези дреболии под жабката" и аз го реших като изчистих каналите дето се стича водата от предното стъкло.За уплътнението още търся вариант за решение щото съм от малък град и автосервизите нямат такива неща а автоморгите не ги пазят и сега след дъжд или автомивка Голфи се пълни доволно с 2-3 килца вода 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”