polo 6n2 - Заключване на капачката на резервоара?
- zariben
- Автомобил:
- Двигател:
polo 6n2 - Заключване на капачката на резервоара?
Трябва ли да ми се заключва капачката на резервоара с централното заключване и ако трябва къде да търся проблема? Модела на колата е 6N2. Благодаря предварително!
Последна промяна от Bobi_S13 на Сря 19 окт 2011 21:13, променено общо 1 път.
Причина: редактирано заглавие
Причина: редактирано заглавие
- Bobi_S13
- Der Polizist
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF
Re: Заключване на капачката на резервоара?
dobrin написа:Едно пояснение на правилата, и по-конкретно на т. 4 от тях, специално за потребителите на този раздел във форума.
Може да сте пропуснали да прочетете тази тема и по-специално втора точка - направете го. И да разтълкувам - определението "Заглавие, подсказващо съдържанието" включва не само посочване на конкретния въпрос за разрешаване, но и конкретния модел, годината на производство и вида двигател на автомобила, за който става въпрос.
Теми със заглавия като "колата грее"могат да бъдат директно заключени, вместо някой да се старае да намери информация за автомобила, за който питате и след това да ви промени заглавието според правилата.
Горното важи за всички раздели, но в настоящия раздел майсторите на уникално безмислени заглавия са най-много.
Отзаде във задният десен калник до фара имаш компресор за вакума на вратите, по навътре има два винта/копчета, с които е прихваната помпичката с една остра тел, която заключва капачката виш там дали не е изолирана помпичката - често от там пука маншон и не затваря трасето за вакума.
Ако си със вакум.
Може и помпичката да липсва и да имаш две дупки само, на около 8-9см.
Ако ти е същата система, машинката се откупчава от пластмасовият зегер ръчваш леко с отверка и го откопчаваш-издърпваш леко.
Ако си със вакум.
Може и помпичката да липсва и да имаш две дупки само, на около 8-9см.
Ако ти е същата система, машинката се откупчава от пластмасовият зегер ръчваш леко с отверка и го откопчаваш-издърпваш леко.
Последна промяна от maznia на Пон 17 окт 2011 19:15, променено общо 1 път.
Тъй, като и мен ме интересува темата относно заключването на въпросната капача, само, че при лупо...бих искала да помоля колегата да направи уточнение, за кой фар точно отзад говори, защото гледам, гледам и не виждам никакъв фар отзад..Благодаря!!!
Зад стопа, или по-скоро пред стопа, ако като отправна точка имаш салона на колата. Пада се на колонката на равнището на десния (гледан отзад) стоп. Поне при ПОЛО.
- muns61
- Автомобил:
- Двигател:
Счупено е зъбчето, което заключва капачката. Или е сдала багажа машинката.
- maslinkov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Dii написа:Тъй, като и мен ме интересува темата относно заключването на въпросната капача, само, че при лупо...бих искала да помоля колегата да направи уточнение, за кой фар точно отзад говори, защото гледам, гледам и не виждам никакъв фар отзад..Благодаря!!!
Има предвид фара за мъгла.
чшшшшш, Дразните ме а, имам предвид задният десен фар/стоп.
Като отвориш багажника зад кората в нишата .
Като отвориш багажника зад кората в нишата .

- deversant
- Автомобил:
- Двигател:
Колега,фаровете се намират отпред на колата.А отзад се намират стоповете!
Според мен да не се заключва капачката има две основни пречини:
-счупена капачка (по скоро отвора в който влиза шилото да заключи)
-скъсано маншонче на машинката за заключване на капачката и отремонтирането му от предишният собственик посредством рапидка,за да може да продължи вакум помпата да заключва поне задната врата + 2/4-те останали врати!
Според мен да не се заключва капачката има две основни пречини:
-счупена капачка (по скоро отвора в който влиза шилото да заключи)
-скъсано маншонче на машинката за заключване на капачката и отремонтирането му от предишният собственик посредством рапидка,за да може да продължи вакум помпата да заключва поне задната врата + 2/4-те останали врати!
- zariben
- Автомобил:
- Двигател:
Re: polo 6n2 - Заключване на капачката на резервоара?
Колеги, реших проблема. Машинката ми е като чисто нова, просто шилото е излезнало от дупчицата
. Благодаря за насоките!

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”