Golf 4 - Чебурашка стайл [®-line]
- Luciano
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: 1.9TDI AHF
- Контакти:
Re: Golf 4 - Чебурашка стайл :P
Ти пък все едно ще ходиш върху тях?!
- Aprilia
- Автомобил:
- Двигател:
kok12 написа:Aprilia написа:morfei1 написа:Алуминев пакет също съм решил много отдавна да не слагам
Духалки от Бора също съм решил много отдавна да не слагам
Плафон от W12 също съм решил много отдавна да не слагам
ма решил ли си, или се самонавиваш да не го правишто в тоя раздел винаги така се почва, само леко това онова, а накрая
![]()
духалките от бора са нещо много красиво, в сравнение с тия от лада дето са сложили нацистите на 4-ката
И лесно се чупят
като не се слагат ароматизатори върху тях и се внимава с какви препарати се чистят нямат никакви проблеми

морфей, взимай духалки бе

Духалките от Бора, за да им се радвам, трябва да са в затворено положение, а когато си карам колата винаги ще са в отворено. Като я оставя някъде трябва да ги затварям да си стоя в колата и да си викам, ей кви готини духалки имам, което просто няма как да стане, щото ще ги изкормя и ще ги изхвърля на 3-тия ден.
Отделно се чупят по-лесно и са гумени. Но пък светят нощно време, нещо което също ме дразни, колкото по-малко лампи и колкото по-слабо светещи , толкова по-добре.
Определено е красиво, но определено не е удобно, според моят начин на каране и ползване.
Духалки от бора няма да има
Отделно се чупят по-лесно и са гумени. Но пък светят нощно време, нещо което също ме дразни, колкото по-малко лампи и колкото по-слабо светещи , толкова по-добре.
Определено е красиво, но определено не е удобно, според моят начин на каране и ползване.
Духалки от бора няма да има

- mircho82
- Автомобил: Golf IV TDI GTI
- Двигател: ARL 2001
Е,кво не ви пък харесва, невиждате ли че е станало вътре като в самолет,свети отвсякъде.
http://www.ebay.de/itm/VW-Golf-4-R32-Bo ... 3cbb558b3b

- golf777
- Автомобил: mk2 gl 1990
- Двигател:
- Контакти:
mircho82 написа:Е,кво не ви пък харесва, невиждате ли че е станало вътре като в самолет,свети отвсякъде.![]()
преди 10 год на г2 ми ги бях правил със сини диоди,като се замисля добре светиха т.е и до днес си светят
- Aprilia
- Автомобил:
- Двигател:
mircho82 написа:Е,кво не ви пък харесва, невиждате ли че е станало вътре като в самолет,свети отвсякъде.![]()
Това и аз го гледах и вече е прекалено според мен

Абе и ти си прав
. Димера ми в момента е на Very Low за таблото, а и за останалото осветление.... обаче остава проблема с лесното чупене и надраскването на гумата.
Не искам да изтръпвам всеки път когато някой с дълги нокти се просегне да я пипа, дали няма ми надраска гумата или пък да я счупи. Проблеми с айробиони нямам, щоте не ги държа там.
Днеска си ги гледах духалките цял ден и трябва да ви кажа че си ме кефят много моите

Не искам да изтръпвам всеки път когато някой с дълги нокти се просегне да я пипа, дали няма ми надраска гумата или пък да я счупи. Проблеми с айробиони нямам, щоте не ги държа там.
Днеска си ги гледах духалките цял ден и трябва да ви кажа че си ме кефят много моите

- rabotnika
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: VW Golf MK3
- Двигател: AJM++
morfei1 написа:Абе и ти си прав. Димера ми в момента е на Very Low за таблото, а и за останалото осветление.... обаче остава проблема с лесното чупене и надраскването на гумата.
Мите слагай духалки и като сядат девойките им раздавай нокторезачки бре

- 6669
- Автомобил: VW Golf IV GTI TDI Exclusive
- Двигател: AHF 1999
Добре де, кажете от къде да се сдобия аз с бора духалки, поне да си нациганя аз колата, като не искате вие 

- vwpd
- Автомобил:
- Двигател:
а аз се бях засилил да взимам нови