Лек проект от Русе Vw Passat B5 TDI AFN & Baby & BLITZkrieg
- Apokaliptiko
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: 1998 AFN
Re: Лек проект от Русе Passat B5 AFN+ /нови снимки/
А после ще видим какво ще се мъчим да правим?
Последна промяна от Apokaliptiko на Пет 04 ное 2011 0:57, променено общо 1 път.
- georgivw
- Автомобил: vw golf 4
- Двигател: tdi
еи луд си славчо кога ги взе тези красиви фарчета
аиде като си доидеш звънкаи да ги слагаме

- Apokaliptiko
[b]Време стана и за смяна на задни дискове,и накладки.Останаха предните дискове имат малък ръб,но ще видим още малко ще изкараме така и това ще е следващото.Трябва да има сигурност,преди всичко.

Последна промяна от Apokaliptiko на Нед 21 апр 2013 4:29, променено общо 3 пъти.
- Apokaliptiko
Мисля да се доближа максимално,или до колкото мога до този външен вид на колата/думата тунинг при мен мисля,че е малко пресилена/ще се стремя в тия насоки.Все пак колата е ежедневна.И всичко зависи според финансовите средства.

Последна промяна от Apokaliptiko на Вто 22 ное 2011 16:35, променено общо 2 пъти.
- AE86
- Автомобил: Jetta mkII
- Двигател: PN 1989
Малко ти остана Слави
Ще стане голям красавац.Кога ще монтираш новите очички да му се порадваме на живо ?

-
- Автомобил:
- Двигател:
Колега, а с карбона какво мислиш да правиш, щото аз като гледам хората като слагат карбон правят преден, заден капак и таван, така някак само на предния капак не ми се вижда добре, ама като гледам тоя красавец който си дал на снимката, който ще го гониш като модел, май си решил да махаш карбона.Apokaliptiko написа:Мисля да се доближа максимално,или до колкото мога до този външен вид на колата/думата тунинг при мен мисля,че е малко пресилена/ще се стремя в тия насоки.Все пак колата е ежедневна.И всичко зависи според финансовите средства.
- Apokaliptiko
Смятам,че ще оставя карбоновото фолио.Желанието ми е максимално да се доближа.Разбира се с времето може доста неща да променя.Проблем ще е добавката на предната броня,ама ще видя какви ще ги наглася.
Последна промяна от Apokaliptiko на Пет 04 ное 2011 0:58, променено общо 1 път.
- yarek
- Двигател: AJM 2000
Добре си го замислил, и добре се движиш спрямо плановете си. Успех за напред. 

- Apokaliptiko
yarek написа:Добре си го замислил, и добре се движиш спрямо плановете си. Успех за напред.
Благодаря Ярек,хайде вече смени аватара нали взе голямата каравана /извини ме,ако съм те обидил/.Ами имам доста идеи ама все по често взимам да се чудя дали е правилно всичко,и има ли нужда от всичко това.

Последна промяна от Apokaliptiko на Пет 04 ное 2011 0:59, променено общо 1 път.
http://avtochasti.cars.bg/f22275 ето тука има важна придобивка ако искаш да гониш резулатата на горната кола която си показал
макар че и с тези джанти колата ти изглежда супер

- Apokaliptiko
Има само едни джанти които са ми на сърцето и никога няма да спра да ги желая 

Последна промяна от Apokaliptiko на Вто 22 ное 2011 16:37, променено общо 2 пъти.
- skary9
- Автомобил: Vw MK3
- Двигател:
Дано някой ден да ги вземеш 

-
- Автомобил: vw mk2 Candy Blue
- Двигател:
Ей Слави искам да го направиш като на снимките. Много як ще стане 

-
- Автомобил:
- Двигател:
И на мене, точно този модел ми харесва най-много как стои на Пасата, ама във вариант 19-ки, а нали все се пише че 19-ките са много големи за наще пътища. http://www.avtogumi.com/promo/ иначе тука има такива 16-ки по 225 лева, ама незнам дали ще и добър ефекта ако са по-малки от 19-ки.Apokaliptiko написа:Има само едни джанти които са ми на сърцето и никога няма да спра да ги желая
- Apokaliptiko
mili 75 написа:И на мене, точно този модел ми харесва най-много как стои на Пасата, ама във вариант 19-ки, а нали все се пише че 19-ките са много големи за наще пътища. http://www.avtogumi.com/promo/ иначе тука има такива 16-ки по 225 лева, ама незнам дали ще и добър ефекта ако са по-малки от 19-ки.Apokaliptiko написа:Има само едни джанти които са ми на сърцето и никога няма да спра да ги желая
Ами за 16 смятам,че ще се губи доста в калника.Има един Пасат в Русе с Английски номер и точно този модел е 17 цола,търсих контакт с него и осъществих ама измисли една цена от 1300 лева с гумите.Явно беше че не се разбрахме.То така се получава като се разбере че си харесал нещо и започваме да летим.Както и да е.А за 19 цола карах месец 235/35/19 и разбрах,че това не е за мен.Да,красиво е ама става после сериозна работа.Лошото е,че репликите са на два размера 5х100 и 5х112 и този модел го има повече на Голфове 4 и Аудита А3.Мечта са ми този модел на 17 или макс на 18 което е много,много на кантар.Тук един колега на когото съм задължен много със съвети ми каза,че за България максимално 17 цола.И с времето което карах 19 цола го разбрах.

Последна промяна от Apokaliptiko на Вто 22 ное 2011 16:39, променено общо 2 пъти.