Проблем с Топлото на климатроника Г4
-
- Автомобил:
- Двигател:
Проблем с Топлото на климатроника Г4
Здравейте колеги! Днес имам неприятната участ в тоз студ да ровя колата и по точно климатронка! Търся от три дни някаква тема да ми помогне да намеря проблема на моя голф 4 AJM PD 115hp. Симптоми паля колата студ, колата загрее на 90 градуса и от климатроника духа хладно едва доуловимо. Това в движение! Имам чувството, че като спра колата т.е не е в движение, почва да усилва топлото, но пак не е каквото трябва! На ваг-кома нищо не показва като грешка, показваше 318 като грешка, но като беше над 4 градуса! Като изтрия грешката пак се усилва, но пак имаше нещо топло дори ии малко. Моля помагайте, че път ме чака 

- skotis
- Автомобил: VW Golf IV 1.8T GTI
- Двигател: AGU
Re: Проблем с Топлото на климатроника Г4
Има опасност да ти е дала фира водната помпа (която върти антифриза). Внимавай да не прегрееш мотора - следи температурата много често и по-добре иди на сервиз.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Водната помпа е добре скоро съм я сменял
-
- Автомобил:
- Двигател:
MARTO 16V написа:Водната помпа е добре скоро съм я сменял
Не е гаранция това.Братовчед ми слага хепо преди около 10 000км и сега пак е за смяна.няма парно на ниските
Термостата как е, големия... малкия кръг отворят ли си правилно?
- kn9453
- Автомобил:
- Двигател: AHF 99
При мен беше запушен радиатора на парното!
След смяната с ново парното си е ОК. Но преди да сменим радиаторчето, бяха едни диагностики,мнения,абе "страшен филм" И само да спомена че това радиаторче НЯМА отпушване с разни химии,или процедури със специани апаратури!
След смяната с ново парното си е ОК. Но преди да сменим радиаторчето, бяха едни диагностики,мнения,абе "страшен филм" И само да спомена че това радиаторче НЯМА отпушване с разни химии,или процедури със специани апаратури!
Върни се в “Дизелови агрегати”