Какъв автомобил да си купя за 10 000 лева?!
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Pichaga написа:...кви коли има за 13000-14000 лв.
Офф, знам аз какви коли има за тия пари, ама като я няма горницата

А сега един вероотстъпнически въпрос - като изключим, че не е VW, някой може ли да каже мнение за Рено Лагуна 2000 година, 1.9 dCi двигател, климатроник, 4 Airbag, ABS, 16" джанти и т.н. почти фул екстри? Ако имате впечатления - преки или косвени, ще бъда благодарен да ги чуя. Спестете ми "уф сега то това Ренде" и т.н. Достатъчно ми е тегаво, че може да се наложи да сменя марката

П.С: Лагуната за която говоря, евентуално ако я взема, ще е от приятел /наистина приятел, не просто познат дето ти казва "е те тази е специално за тебе"/, който се грижи за нея като за писано яйце и я поддържа само в сервизи на Рено с оригинални части.
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
вили98 е твоя човекdobrinb написа:Pichaga написа:...кви коли има за 13000-14000 лв.
Офф, знам аз какви коли има за тия пари, ама като я няма горницата!?
А сега един вероотстъпнически въпрос - като изключим, че не е VW, някой може ли да каже мнение за Рено Лагуна 2000 година, 1.9 dCi двигател, климатроник, 4 Airbag, ABS, 16" джанти и т.н. почти фул екстри? Ако имате впечатления - преки или косвени, ще бъда благодарен да ги чуя. Спестете ми "уф сега то това Ренде" и т.н. Достатъчно ми е тегаво, че може да се наложи да сменя марката![]()
П.С: Лагуната за която говоря, евентуално ако я взема, ще е от приятел /наистина приятел, не просто познат дето ти казва "е те тази е специално за тебе"/, който се грижи за нея като за писано яйце и я поддържа само в сервизи на Рено с оригинални части.

- Rabbit_TDI
- Контакти:
Лагуната е много комфортна особено с фул екстрите.Като гледам мотора е от новите демек наистина е аналог на TDI и вероятно е добър.Принципно иначе са доста капризни и чупливи за класа си.Но при условие че е от твои приятел няма кво да и се чудиш пък след 1-2 години пак ще се върнеш на ФВ-току виж новите пасати тъкмо ще са поевтиняли 

- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Rabbit_TDI написа:...Като гледам мотора е от новите демек наистина е аналог на TDI и вероятно е добър...
Да, мотора е common rail, 107 к.с., 250 Nm, което си е екстра. Гледах разни тестове в Ауто билд - дори немците много го хвалят - при движение със 150 км/ч и натискане на педала ускорявал без проблем. Пък немец да ти похвали нещо френско...

- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
santo_trafficante написа::оффот фъна
many написа:Какво "казва" колата ви за вас?
Renault
Ексцентрик, който обича да върши нещата наобратно. Обикновено пита тъпи въпроси по време на бизнес срещи. Искрено вярват, че са забележителни, но всъщност са по-малко от стара френска готварска книга. Най-вероятно гей.
леле Мени да напише това малиии

- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
малии Нии да му мислиPichaga написа:santo_trafficante написа::оффот фъна
many написа:Какво "казва" колата ви за вас?
Renault
Ексцентрик, който обича да върши нещата наобратно. Обикновено пита тъпи въпроси по време на бизнес срещи. Искрено вярват, че са забележителни, но всъщност са по-малко от стара френска готварска книга. Най-вероятно гей.
леле Мени да напише това малиии![]()
![]()

- wili98
- Щраусолог
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
не лагуната е много капризна.. девойка с две думи..
а и това дци.. не му се знае хавата каква е... не се литкай на тази идея..
колата е прекрасна има яко екстри возия да те утрепе.. ама нещо като поддръжка е била леко капризче..
Мотора.. е уникален.. ама ако има проблемация.. олеле мамо...
Можеш да си убеден, че с този мотор, на магистралата... ще озорваш доста "спортни" автомобили...
все пак не забравяй че това е върхов клас на рено по онова време..а чупи нещо а се виде у приключение...
иначе.. имаше една такава тема..
вж www.renault-bg.com/forum/
а и това дци.. не му се знае хавата каква е... не се литкай на тази идея..
колата е прекрасна има яко екстри возия да те утрепе.. ама нещо като поддръжка е била леко капризче..
Мотора.. е уникален.. ама ако има проблемация.. олеле мамо...
Можеш да си убеден, че с този мотор, на магистралата... ще озорваш доста "спортни" автомобили...
все пак не забравяй че това е върхов клас на рено по онова време..а чупи нещо а се виде у приключение...
иначе.. имаше една такава тема..
вж www.renault-bg.com/forum/
- lyubobg
- Автомобил:
- Двигател:
има подобна тема - http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=26062
- Rabbit_TDI
- Контакти:
Е за спортните автомобили се престарахте малко-верно мотора е добър ама и колата не е лекичка.Не че ще е тромава ама да се дръпкаш с нея чак няма да е.В АБилд мнението е доста обективно ама от страна на хора които копуват нова кола с гаранция.Колата си е чуплива и рядка което прави трудно намирането на части.Но тя е все още нова и поддържана така че едва ли ще имаш проблем-стига да не смяташ да я караш 10-20 год. де
Иначе лошото е че после като я препродаваш ще е доста под цената която си купил.Ама както казват хората за толкоз пари толкова.Мисля че колата е приемлива и няма кво да и се чудиш при условие че други предложения за тез пари няма.

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”