Какъв автомобил да си купя за 10 000 лева?!

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Автомобил: A6 C5
Двигател: BFC
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Чет 07 сеп 2006 14:23

Ама ти не си ме разбрал.Аз казах същото :lol: Тая кола е пълен котор.Се едно да сравниш Клио92 с Г4

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Чет 07 сеп 2006 14:53

Pichaga написа:...кви коли има за 13000-14000 лв. :roll:

Офф, знам аз какви коли има за тия пари, ама като я няма горницата :dontknow: !?

А сега един вероотстъпнически въпрос - като изключим, че не е VW, някой може ли да каже мнение за Рено Лагуна 2000 година, 1.9 dCi двигател, климатроник, 4 Airbag, ABS, 16" джанти и т.н. почти фул екстри? Ако имате впечатления - преки или косвени, ще бъда благодарен да ги чуя. Спестете ми "уф сега то това Ренде" и т.н. Достатъчно ми е тегаво, че може да се наложи да сменя марката :cry:

П.С: Лагуната за която говоря, евентуално ако я взема, ще е от приятел /наистина приятел, не просто познат дето ти казва "е те тази е специално за тебе"/, който се грижи за нея като за писано яйце и я поддържа само в сервизи на Рено с оригинални части.

Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот santo_trafficante » Чет 07 сеп 2006 14:55

dobrinb написа:
Pichaga написа:...кви коли има за 13000-14000 лв. :roll:

Офф, знам аз какви коли има за тия пари, ама като я няма горницата :dontknow: !?

А сега един вероотстъпнически въпрос - като изключим, че не е VW, някой може ли да каже мнение за Рено Лагуна 2000 година, 1.9 dCi двигател, климатроник, 4 Airbag, ABS, 16" джанти и т.н. почти фул екстри? Ако имате впечатления - преки или косвени, ще бъда благодарен да ги чуя. Спестете ми "уф сега то това Ренде" и т.н. Достатъчно ми е тегаво, че може да се наложи да сменя марката :cry:

П.С: Лагуната за която говоря, евентуално ако я взема, ще е от приятел /наистина приятел, не просто познат дето ти казва "е те тази е специално за тебе"/, който се грижи за нея като за писано яйце и я поддържа само в сервизи на Рено с оригинални части.
вили98 е твоя човек :D

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Чет 07 сеп 2006 14:57

направо не се чуди , щом и човека е доверен.......лагуната поне не я правят у тунис или турция а френско от -до (верно, че французите са си повече арабески и негра,ама да не ти дреме ) :) :)

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Чет 07 сеп 2006 15:04

Лагуната е много комфортна особено с фул екстрите.Като гледам мотора е от новите демек наистина е аналог на TDI и вероятно е добър.Принципно иначе са доста капризни и чупливи за класа си.Но при условие че е от твои приятел няма кво да и се чудиш пък след 1-2 години пак ще се върнеш на ФВ-току виж новите пасати тъкмо ще са поевтиняли :lol:

Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот santo_trafficante » Чет 07 сеп 2006 15:11

:офф :офф от фъна :P
many написа:Какво "казва" колата ви за вас?

Renault

Ексцентрик, който обича да върши нещата наобратно. Обикновено пита тъпи въпроси по време на бизнес срещи. Искрено вярват, че са забележителни, но всъщност са по-малко от стара френска готварска книга. Най-вероятно гей.

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Чет 07 сеп 2006 15:12

Rabbit_TDI написа:...Като гледам мотора е от новите демек наистина е аналог на TDI и вероятно е добър...

Да, мотора е common rail, 107 к.с., 250 Nm, което си е екстра. Гледах разни тестове в Ауто билд - дори немците много го хвалят - при движение със 150 км/ч и натискане на педала ускорявал без проблем. Пък немец да ти похвали нещо френско... :shock

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Чет 07 сеп 2006 15:23

santo_trafficante написа::офф :офф от фъна :P

Renault

Ексцентрик, който обича да върши нещата наобратно. Обикновено пита тъпи въпроси по време на бизнес срещи. Искрено вярват, че са забележителни, но всъщност са по-малко от стара френска готварска книга. Най-вероятно гей.

леле Мени да напише това малиии :lol: :roll: :shock

Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот santo_trafficante » Чет 07 сеп 2006 15:29

Pichaga написа:
santo_trafficante написа::офф :офф от фъна :P

Renault

леле Мени да напише това малиии :lol: :roll: :shock
малии Нии да му мисли mhihi mhihi :ihihih: :ihihih: :ble: :ble:

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Чет 07 сеп 2006 15:35

на нас с НИИ ни се лепят жените като мухи на мед...не знам защо :roll:

Потребителски аватар
wili98
Щраусолог
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот wili98 » Чет 07 сеп 2006 15:38

не лагуната е много капризна.. девойка с две думи..
а и това дци.. не му се знае хавата каква е... не се литкай на тази идея..
колата е прекрасна има яко екстри возия да те утрепе.. ама нещо като поддръжка е била леко капризче..

Мотора.. е уникален.. ама ако има проблемация.. олеле мамо...
Можеш да си убеден, че с този мотор, на магистралата... ще озорваш доста "спортни" автомобили...

все пак не забравяй че това е върхов клас на рено по онова време..а чупи нещо а се виде у приключение...

иначе.. имаше една такава тема..
вж www.renault-bg.com/forum/

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Чет 07 сеп 2006 15:51

wili98 написа:...

Значи като цяло е добър автомобил, само трябва да се внимава на какъв ще се попадне, май така излиза. А пък доколкото го вземам от приятел, може да му се вярва със сигурност, колата си е в добро състояние, да не кажа перфектно. А за спортните автомобили :twisted: ще им видим сметката!!! mhihi

Потребителски аватар
lyubobg
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот lyubobg » Чет 07 сеп 2006 15:57

има подобна тема - http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=26062

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Чет 07 сеп 2006 16:47

Е за спортните автомобили се престарахте малко-верно мотора е добър ама и колата не е лекичка.Не че ще е тромава ама да се дръпкаш с нея чак няма да е.В АБилд мнението е доста обективно ама от страна на хора които копуват нова кола с гаранция.Колата си е чуплива и рядка което прави трудно намирането на части.Но тя е все още нова и поддържана така че едва ли ще имаш проблем-стига да не смяташ да я караш 10-20 год. де :lol: Иначе лошото е че после като я препродаваш ще е доста под цената която си купил.Ама както казват хората за толкоз пари толкова.Мисля че колата е приемлива и няма кво да и се чудиш при условие че други предложения за тез пари няма.

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stivi » Чет 07 сеп 2006 17:38

Ако ти влиза в тези пари дето си ги заделил не е лош вариант въпреки "френския привкус" ,трябва да си призная че и аз доста ги заглеждах като търсех каква кола да си купя :oops:

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”