Гуми център Диана - измекяри
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
- dragozow
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Диана - измекяри
За магазина на Ботевградско говоря аз.
-
- Автомобил: Seat Leon ST
- Двигател: CAXC 2015 - TDI CRBC
Аз като си купих колата и понеже не разбирах старата кола беше на железни джанти, купих две гуми от тях с монтаж за алуминиеви джанти.
Познайте къде са сложили оловото /баланса/, мда на борда на джантата.
Това за люлинската Диана.
Познайте къде са сложили оловото /баланса/, мда на борда на джантата.
Това за люлинската Диана.
- marto1980
- Автомобил:
- Двигател:
Аз си купих гумите от там.След което с гумите и колта в казичане при Иван.Аз сам от красна поляна.Тоя пич за изпрвяня на 4 джанти 1 от която брутално крива 70 или 80 лева.Говорим за перфектно изправаня монтаж на гумите сваляне на 15ките и качване на 16ките .Диана са пални измекяри.
- La4o
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз пък си купих 2 нови зимни гуми, сценария с джантите беше същия, не им дадох пари на тия за изправяне, изправих ги в Казичене. Обаче се оказа ,че едната гума е дефектна фабрично крива. После 2 седмици ходене по мъките докато ми я сменят. Отрових си нервите с тия тъпаци от Диана. Казват ми - Ние не можем да ти сменим гумата, трябва да дойде представител на Бриджстоун. Тоя представител ме лъгаха 2 седмици, че ще се появи в магазина, накрая му открих случайно телефона, разбрахме се с човека, дойде на другия ден ,видя за какво става на въпрос, и веднага смени гумата. Не мога да разбера защо не искаха да ме свържат с този човек, а ме лъгаха 2 седмици- ела утре , ела вдруги ден.
- Exell
- Автомобил:
- Двигател:
Яяяя как съм пропуснал тая тема 
Та края на зимата (тази година) ходих до Диана на Околовръстното м/у Симеоновско шосе и Черни Връх за да си монтирам летните гуми в/у джантите.
Отивам при приемчика , разбрахме се за цена , услуга и т.н. , даже ме убеди да си платя и за модерният им супер готин , по-скъп баланс за лети джанти (забравих как му казаха) .
О.К. , колата на крик след 2-3 часа , започна работа едно момче и след 5 минути идва и вика:"Братле , тия джанти са за боклука , по-криви от тях не съм виждал" . Аз естествено ей така
и му казах , че отказвам изправяне , защото нямам толкова пари в мен. Монтира гумите човека , тръгвам от сервиза и колата подскача по новото ни околовръстно като луноход.
След известно време при Ванката от Казичене се оказа , че всичко е от неправилен баланс и мърсотия от главината. Повече в Диана никога. Равносметката ми е , че дадох 120 лв.
за смяна на гуми и ефекта беше трагичен.След монтажа на гумите в ДИАНА , баланса на едната се състоеше от 15 наредени в права редица тежести с различен грамаж (трябваше да ги снимам , тоя младеж набута сервиза с кило олово)
.

Та края на зимата (тази година) ходих до Диана на Околовръстното м/у Симеоновско шосе и Черни Връх за да си монтирам летните гуми в/у джантите.
Отивам при приемчика , разбрахме се за цена , услуга и т.н. , даже ме убеди да си платя и за модерният им супер готин , по-скъп баланс за лети джанти (забравих как му казаха) .
О.К. , колата на крик след 2-3 часа , започна работа едно момче и след 5 минути идва и вика:"Братле , тия джанти са за боклука , по-криви от тях не съм виждал" . Аз естествено ей така

След известно време при Ванката от Казичене се оказа , че всичко е от неправилен баланс и мърсотия от главината. Повече в Диана никога. Равносметката ми е , че дадох 120 лв.

Exell написа:Яяяя как съм пропуснал тая тема
О.К. , колата на крик след 2-3 часа , започна работа едно момче и след 5 минути идва и вика:"Братле , тия джанти са за боклука , по-криви от тях не съм виждал" . Аз естествено ей така![]()
![]()
![]()
и му казах , че отказвам изправяне , защото нямам толкова пари в мен. Монтира гумите човека , тръгвам от сервиза и колата подскача по новото ни околовръстно като луноход.
След известно време при Ванката от Казичене се оказа , че всичко е от неправилен баланс и мърсотия от главината. Повече в Диана никога. Равносметката ми е , че дадох 120 лв.![]()
![]()
за смяна на гуми и ефекта беше трагичен.След монтажа на гумите в ДИАНА , баланса на едната се състоеше от 15 наредени в права редица тежести с различен грамаж (трябваше да ги снимам , тоя младеж набута сервиза с кило олово)
![]()
![]()
.
Ха-ха, същата ситуация беше и с мен. Джантите уж криви, после се оказа че НЕ са и балансирани. Цялата ми задница с над 120км/ч направо се клатеше по пътя. На първия гумаджия спирам и се оказва, че са слагали повече тежести. Вътрешната страна на джантите не е била почистена изобщо, човека се чудеше какво изобщо са правили тия.
След отказа ми да "изправят" тези уж криви джанти, ме караха да им се подписвам, че не мога да имам претенции ако стане нещо с гумите, защото не съм пожелал да ми изправят джантите.
На баланса му викат "оптимизиран", не помня обаче цената му.
Доколкото помня демонтаж-монтаж-баланси-тежести на 17-ки ми излезна близо 90 лв.
- dlug
- Автомобил: Passat B5.5 2003 1.9 TDI
- Двигател: AVB
Хаха...в Диана съм ходил веднъж и ми беше за последно. Отидохме с две служебни коли, и на двете казаха, че били криви джантите. Явно е постоянна практика влезе ли кола веднага да тичат при собственика да му кажат че са криви джантите. Както и да е, нали служебни колите, гледаме да с в ред (пък и тогава неинформорани) викаме на тия-изправяйте ги-след 10 мин бяха готови и на двете коли. Предполагам всеки ще си направи изводи наистина ли са били криви джантите. Аз в този момент реших че тия са измамници и при тях повече няма да стъпя. Междувременно си бяхме платили секртни болтове. След като почакахме няколко часа за да качат колите въобще на крика за смяна на гумите, вече готови идват и ни казват да свалим колите защото други хора чакали. Питам аз-болтовете поставихте ли? Не били, защото точно сега нямало кой да види кои болтове са точно за нашите коли, ма като дойдел човека щял да ни ги даде. И в този момент скандалът започна
Яко се развиках, (както се бях напушил че ме излъгаха за джантите) че не съм им оставил 1000 лева за да се счупя от чакане да ми сменят гумите и след това да чакам още някакви будали да благоволят да си вдигнат задниците за да извадят една кутийка болтове и че колата няма да мръдне от там преди да са монтирали всичко, което е нужно (е, използвах повече думи де
). Точно след 6 мин. дойдоха да кажат че всичко е готово, монтирано и че можем да си ходим. Чак се изумих как бързо могло да се върши работа ако не си измекяр и не гледаш само да взимaш пари срещу нищо (което за мен си е вид кражба)
Изводът за мен-никога вече Диана
P.S.Случката се случва в Диана на Ботевградско шосе

Яко се развиках, (както се бях напушил че ме излъгаха за джантите) че не съм им оставил 1000 лева за да се счупя от чакане да ми сменят гумите и след това да чакам още някакви будали да благоволят да си вдигнат задниците за да извадят една кутийка болтове и че колата няма да мръдне от там преди да са монтирали всичко, което е нужно (е, използвах повече думи де

Изводът за мен-никога вече Диана
P.S.Случката се случва в Диана на Ботевградско шосе
- kambone
- Автомобил: Passat b5.5 2001
- Двигател: 1.8T AWT
- Контакти:
Стига бе! Виждам темата година по-късно. Миналата зима като дойде време да слагам зимните на джантите (в центъра им в Симеоново), ме привикаха от вътре да ми кажат колко са криви и как гумата не влиза въобще! А преди няколко седмица бях ходил на проверено място по подозрение, че имам криви джанти защото имах вибрации. Проблема се оказа друг и джантите бяха прави.
Сума пари платих тогава за изправяне на 3 джанти! Дори си спомням, че платих изправяне на 2 джанти а на момчето му тикнах 5 лева да ми изправи третата! Леле какви измекяри, повече там не стъпвам!
Сума пари платих тогава за изправяне на 3 джанти! Дори си спомням, че платих изправяне на 2 джанти а на момчето му тикнах 5 лева да ми изправи третата! Леле какви измекяри, повече там не стъпвам!
- deversant
- Автомобил:
- Двигател:
Като споменаваш тази случка,преди 2-3 години същият номер с кривите джанти (пак Диана на околовръсният път).Но тогава не съм се и замислил,колата беше на приятел и аз само бях отишъл за компания.Че после ходихме да пием бирица! 

- Nikkolay
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
там съм ходил 2-3 пъти и всеки път ми излизат с номера, че поне 3 от джантите ми били супер криви и даже не можели да се монтират гумите
...Отивам после на друго място...естествено няма такова нещо...слагат си ми гумите хората и даже казват, че джантите са си мн. добре...
Никога повече не бих стъпил в тия Диана-и, където и да било!!!

Никога повече не бих стъпил в тия Диана-и, където и да било!!!
Да не повярваш колко хора са си изпатили от тях. Дано все пак някой от шефовете им се интересува и чете отзивите за техните услуги.
Доколкото разбрах номера с кривите джанти могат навсякъде да го направят, просто при поставянето на машината самата джанта не се натяга достатъчно и оттам се вижда тази "кривина".
Добре за тях, че има баровци които сигурно им се връзват. Не ми се мисли колко взимат за изправяне на 20 цолова джанта. Чувал съм за 50лв. на 17-ка...
Доколкото разбрах номера с кривите джанти могат навсякъде да го направят, просто при поставянето на машината самата джанта не се натяга достатъчно и оттам се вижда тази "кривина".
Добре за тях, че има баровци които сигурно им се връзват. Не ми се мисли колко взимат за изправяне на 20 цолова джанта. Чувал съм за 50лв. на 17-ка...

- RadoShopa
- Автомобил: Vw Passat
- Двигател: 1.9 TDI AVF 2003
- Контакти:
Е,аз също ползвах услугите на Люлинската ДИАНА......но само да си взема новите гуми
Знаех,че има измама с монтажа...
Иначе минах със страхотна отстъпка (от около 210лв.на гума-на 145лв. крайна цена),заради "фирмени" пътеки
ДОТ-а беше много пресен,аз лично съм доволен,но........монтаж там абсурд 

- martom
- Автомобил: Polo
- Двигател: 1.4AEX
Колкото и пъти да съм карал какви ли не коли в Диана винаги поне 2 криви джанти
- everlastt
- Автомобил:
- Двигател:
Бил съм веднъж на Ботевградско , и не са ми казвали з акриви джанти, обаче имам един колега дето всеки зимен/летен сезон изправя джанти при тях
и да кажеш да е с някаква тежка кола-Мазда 2.
Разчитат на наивността на хората, навсякъде е така

Разчитат на наивността на хората, навсякъде е така

Баси, какви ги разправяте, чета и не вярвам!!! Това сигурно им е фирмена политика.
Аз обикновено бачкам до късно и ползвам гумаджийницата на Дианабад срещу КАТ. Работи денонощно и до сега не съм имал проблеми с гуми там! Отделно, че 90лв за смяна на гуми не са ми взимали никога!!
Мислих да ходя да купувам и сменям гуми в Диана, ама вие ме отказахте! 100% загубиха един клиент!
Аз обикновено бачкам до късно и ползвам гумаджийницата на Дианабад срещу КАТ. Работи денонощно и до сега не съм имал проблеми с гуми там! Отделно, че 90лв за смяна на гуми не са ми взимали никога!!
Мислих да ходя да купувам и сменям гуми в Диана, ама вие ме отказахте! 100% загубиха един клиент!
Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”