Надигнах мокета имаше много вода... Какво да се прави източих я някак си не ме питайте как Голф3 - Вода в купето - помощ...
- KadROo
- Автомобил: VW Vento
- Двигател: 1Z 1997
Голф3 - Вода в купето - помощ...
Колеги вчера голям ужас беше във Варната и резултата е вода в колата
Тази сутрин са качвам в колата и гледам локва на пасажерското място... Супер голяма локва - супер ужас
Надигнах мокета имаше много вода... Какво да се прави източих я някак си не ме питайте как
гледам отгоре тапите са здрави няма ръжда ,което е най интересното в случая.. Наведох се и гледам една дупка колкото юмрук... Гледам на комшията голфа ,където имам дупка аз той има тампонче... Но тази дупка не влиза директно в купето а води към горната ламарина ,която е купето... Нещо като двойна ламарина. Та въпроса ми е от тази дупка ли е дошла тази вода ??? И като си е дошла що не е заминала ???
Надигнах мокета имаше много вода... Какво да се прави източих я някак си не ме питайте как -
kikata19
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Вода в купето - помощ...
или е от тази дупка или ти е протекло радиаторчето на парното(или неговитв маркучи са спукани).виж си течноста в казанчето.
- plamen-roni
- Автомобил: SEAT EXEO TDI
- Двигател: CAGC-2010
А случайно да имаш шибидах?При беше точно от него се наводняваше на пасажерското място.Огледай добре през деня на светло.
- kris11
- VW експерт

- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
plamen-roni написа:А случайно да имаш шибидах?При беше точно от него се наводняваше на пасажерското място.Огледай добре през деня на светло.
На Голчо протече първия ден от шибидаха , но на мястото на водача. Зависи как е спряна колата -при мен леко лявата част беше по-ниско. Отворих шибидаха и целия канал в ляво беше с вода,с тел и разръчках гумения тампон в колонката и водата се изтече. Хем го бях чистил преди 2 -3 седмици.
Зависи вятъра от къде е бил колата. Огледай за отвори където инава жилото за съединитяля .
- KadROo
Не колеги не е шибидах... Дойде зимата и съм с гумени стелки забравих да уточня , че локвата беше под стелката... А на шибидаха маркучите съм ги отпушвал лятото. След малко ще слизам да запуша оная дупка , че времето е хубаво и ще свалям таблото защото парното не духа силно 
- nokiangage
- Автомобил: Passat B3 - 35i
- Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
- Контакти:
И аз патих колега от Варненско наводнение
. Всмисъл валяло е много или нивото на водата около колата е било високо?
. Всмисъл валяло е много или нивото на водата около колата е било високо?- KadROo
Минах доло пред мебелната палата имаше доста закъсали коли в язовира , но аз с гоуфу си пърках 

-
gadniqt
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: 1.6 ABU
Колега има доста изписано по темата..иначе си провери отводнителните каналчета под кората на предното стъкло....в 2-та края се падат и се пълнят с боклуци..това е най-честият проблем
- KadROo
Набих в дупката фибран да видим какво ще стане като завали пак
сигурен съм че водата идва от доло 
сигурен съм че водата идва от доло -
vlad711
- Автомобил:
- Двигател:
Колега тази дупка отдолу на пода ли е? Ако да там трябва да е имало гумена тапа с диаметър малко по голям от монета един лев и е паднала.Като си влзъл в локва от там е проникнала вода и е напоила кичето.
- Stoi
- Вечен БАН
- Автомобил: Golf2EJettaMk2coupeZZR600
- Двигател:
- Контакти:
Направи следното. Махни си кората на вратата. Вземи една туба с вода и започни да поливаш отвън стъклото по цялата дължина и гледай дали някъде тече вода от вътрешната страна на вратата където ти е залепен найлона. Аз така си хващам вече втори голф от къде пуска вода вътре 
- Danny boy
- Автомобил:
- Двигател:
Най-вероятно ти тече от уплътнението на предното стъкло и се стича долу,при мене го има същия проблем ама от задното стъкло,не мепитай как изгребвам и аз.Вече забелязвам припо-продължителен дъжд че и предното почва да пропуска.
Цярът е презалепване на стъклото ,върви около 50лв.
Цярът е презалепване на стъклото ,върви около 50лв.
- vaiper 1
- Неграмотен
- Автомобил: Pasat
- Двигател:
Мдааааааааа
сащтата песен и при мен мн вода изгребах и аз хм
седалките беха мокри тиа уплатнениа на вратите имали ги нови 
сащтата песен и при мен мн вода изгребах и аз хм
седалките беха мокри тиа уплатнениа на вратите имали ги нови 
aз пък 3 туби силикон и напълних на мойта кочина ,навсякаде ,на пода сам му лепил тапите 6ибедаха ми е налепен и предния джам -от вратите не влиза... е за незнам си кои път я разглобявам да я суша и пак вода вода водааа... еми писна ми така ще е

- dangi_
- Автомобил:
- Двигател:
Е + 1 и от мене
И аз си пърках с четворката ама и аз суших два дена
Не стига че тапа паднала . . .. ами и дупка в пода от някво симпатично шило сякаш
Добре че се е спряло до пластината на комфорт модула че иначе можеше и в гъзо да ме дупне
А днес какво е яко времето а . .. . ни лук ял ни мирисал
Та уплътнявам си с антикор и се кискам вече ,ко да прая ?

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”