Занималня с Passat B3 1990, GT Look, Hella Lippstadt, Borbet

Разкажете, споделете, похвалете се със своя Volkswagen - тук всеки може да има тема
Потребителски аватар
vackooo
Автомобил:
Двигател: 1.8 20VT AEB

Re: Моят Б3 1990, вече и GT

Мнениеот vackooo » Чет 20 окт 2011 16:20

nokiangage написа:
topper написа:Малко освежаване на джантите и капачки разбира се и пасата заспива :beer

Задължително, всички видове препарати за гуми, брони, джанти, пластмаси и посодбни...само да дойде събота. Иначе и за капачките пуснах тема, че хубаво си е да ги имам, по-завършено изглежда. :да:

lowrider написа:Търси си ББС пак, но 15, тия бирени капачки и себринга са too common...

И на мен ми се иска някой хубав BBS над 15", но на този етап искам да им се порадвам първо на тези. Иначе и за другите джанти, които глася си прав колега - пак са напълно обикновени, но ще заложа на хубава боя и детайли. Днес си взех поръчковите капачки за централния отвор от една агенция и нямам търпение вече да ги слагам :climb. Скоро...

Не се сърди но,така като гледам ги слагам грубо по 150лв за комплект джанти до тука 3 комплекта си взел смятай
3х150лв=450лв,мисля че за тези пари можеше да вземеш нещо по шукаритетно :да:

Потребителски аватар
iliankocov
Автомобил: Golf 2 Edition One
Двигател: PF 1990 NZ 1991 KR 1991 BMP 2007

Мнениеот iliankocov » Чет 20 окт 2011 16:36

vackooo написа:
nokiangage написа:
topper написа:Малко освежаване на джантите и капачки разбира се и пасата заспива :beer

Задължително, всички видове препарати за гуми, брони, джанти, пластмаси и посодбни...само да дойде събота. Иначе и за капачките пуснах тема, че хубаво си е да ги имам, по-завършено изглежда. :да:

lowrider написа:Търси си ББС пак, но 15, тия бирени капачки и себринга са too common...

И на мен ми се иска някой хубав BBS над 15", но на този етап искам да им се порадвам първо на тези. Иначе и за другите джанти, които глася си прав колега - пак са напълно обикновени, но ще заложа на хубава боя и детайли. Днес си взех поръчковите капачки за централния отвор от една агенция и нямам търпение вече да ги слагам :climb. Скоро...

Не се сърди но,така като гледам ги слагам грубо по 150лв за комплект джанти до тука 3 комплекта си взел смятай

Sebring-a е една наистина много яка джанта... зависи от кой ъгъл се погледне
:012:

Потребителски аватар
vackooo
Автомобил:

Мнениеот vackooo » Чет 20 окт 2011 16:43

:012:[/quote]
да щом казваш :да: ,но някак не се връзва

Потребителски аватар
adrenalin_93
Автомобил: Vw Golf 3
Двигател: GTI-ABF 1994
Контакти:

Re: Моят Б3 1990, вече и GT Look

Мнениеот adrenalin_93 » Чет 20 окт 2011 16:52

Изображение mhihi

Потребителски аватар
iliankocov

Мнениеот iliankocov » Чет 20 окт 2011 17:52

iliankocov написа:
vackooo написа:
nokiangage написа:

и естествено когато са в завършен вид /примерно с капачки/

Потребителски аватар
nokiangage
Автомобил: Passat B3 - 35i
Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
Контакти:

Мнениеот nokiangage » Чет 20 окт 2011 20:11

@adrenalin_93 - :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown Лудница е така колата, благодаря много колега!

Потребителски аватар
Stenly
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Stenly » Чет 20 окт 2011 22:52

Какъв пасатаджия е този, който не харесва Себринг-а :lol: ... за мен това е една от най-красивите заводски джанти за серийни автомобили ,не говоря само за VW ами сравнявам и със заводски джанти на други марки...да вярно е тясна 6Ж ,тежка е 9кг но може да се разшири..и да изглежда още по-хубаво..

Потребителски аватар
pe6kata
VW експерт
VW експерт
Автомобил: passat corrado
Двигател: AAA и АBV turbo

Мнениеот pe6kata » Пет 21 окт 2011 0:01

Stenly написа:...да вярно е тясна 6Ж ,тежка е 9кг но може да се разшири..и да изглежда още по-хубаво..

или просто да се смени с подходяща джанта

за мен топ пасатите(б3) са 5 дупки оригинално :oops: mhihi
само това е достатъчно да не ми хареса въпросната джанта, че е 4х100

незнам какъв пасатаджия съм, но тоя модел не ме кефи. за пасат джантата е голямо же с голям борд.

Потребителски аватар
nokiangage
Контакти:

Мнениеот nokiangage » Пет 21 окт 2011 10:00

vackooo написа:Не се сърди но,така като гледам ги слагам грубо по 150лв за комплект джанти до тука 3 комплекта си взел смятай 3х150лв=450лв,мисля че за тези пари можеше да вземеш нещо по шукаритетно :да:

О, не се сърдя изобщо, хубаво е да чуя каквито и да са мнения и препоръки относно колата :да: , но в крайна сметка си я правя на мен да ми харесва и за каквото ми трябва. Най-лесното е едно ниско окачване, едни Борбет А 9-ки да й забия, че са поевтиняли доста като гледам, но на този етап от развитието ми предпочитам да не го правя, защото няма да ми е практична - все ще трябва да искам Тераното да се качвам на вилата примерно, пътуването към Врачаснко сега е тегаво, пък после...и още куп подобни неудобства, все пак колата е за всеки ден. mhihi Пък съм заложил на други "глезотии" откъм интериора и живот и здраве като се видим ще споделям.

Stenly написа:Какъв пасатаджия е този, който не харесва Себринг-а :lol: ... за мен това е една от най-красивите заводски джанти за серийни автомобили ,не говоря само за VW ами сравнявам и със заводски джанти на други марки...да вярно е тясна 6Ж ,тежка е 9кг но може да се разшири..и да изглежда още по-хубаво..

:bowdown Напълно съм съгласен с теб колега. Виждам ги другото лято с една хубава малко по-широка Парада...влюбен съм в този модел и ще си ги намеря рано или късно. :да:

pe6kata написа:или просто да се смени с подходяща джанта

Или просто мога си карам с тези mhihi Предлено ясно е колега, че 4x100 няма да ти харесат, но все пак не може всички да сме 5x100...Колкото и да е странно ми харесват, явно съм сбъркан нещо знам ли? Благодаря на всички колеги изразили мнение, оценявам го :beer

Последна промяна от nokiangage на Пет 21 окт 2011 10:08, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
vackooo
Автомобил:

Мнениеот vackooo » Пет 21 окт 2011 10:07

Е и мойта е за всеки ден,но не ми пречи като е ниска и с 9-ки.Просто се свиква и мислиш предварително от къде да минеш.Не е вярно,че като си на окачване и неможеш да я караш всеки ден

Потребителски аватар
Namesata
Автомобил: VW PASSAT USA
Двигател: KR 16V 9A

Мнениеот Namesata » Пет 21 окт 2011 10:18

Изображение

Ето ви един леко пипнат вариант за около 200лв

Потребителски аватар
nokiangage
Контакти:

Мнениеот nokiangage » Пет 21 окт 2011 10:37

Namesata написа:Ето ви един леко пипнат вариант за около 200лв

Изглеждат супер колега, би ли дал малко повече информация - как си ги обработвал, песъкоструйка май са минали, вътрешната част на джантата и тя ли е в този цвят или е тъмен(от снимката не мога да преценя). А може ли да пуснеш снимки тук, нямам проблем да има и други снимки в темата :да:, но искам да ги видя как стоят на колата. :bowdown

Потребителски аватар
Namesata
Автомобил: VW PASSAT USA
Двигател: KR 16V 9A

Мнениеот Namesata » Пет 21 окт 2011 17:32

Пясъкоструйка от двете страни и боядисване само от лицевата част че боята е скъпа.
Не съм ги боядисвал аз казах на момчето че ги искам сребристи с наситена и едра перла.
На слънце не мога да ги снимам че много блестят. :twisted:

Изображение

Изображение

Изображение

Потребителски аватар
pe6kata
VW експерт
VW експерт
Автомобил: passat corrado
Двигател: AAA и АBV turbo

Мнениеот pe6kata » Пет 21 окт 2011 19:47

pe6kata написа:...за мен топ пасатите(б3) са 5 дупки оригинално :oops: mhihi
само това е достатъчно да не ми хареса въпросната джанта, че е 4х100...

това беше шега разбира се. и лека закачка към стенли ...

иначе щом оставаш с оригиналните джанти и окачване, просто не виждам какъв оптичен тунинг правиш. въобще колата е от сток по сток. Какво мислиш да промениш, така че колата да не изглежда като нормален пасат(под нормален включвам и гт модификацията, че всеки 5-ти пасат е гт) ?

явно под " оптичен тунинг" разбираме различни неща. За мен е персонализиране на външния вид на автомобила.

Потребителски аватар
iliankocov

Мнениеот iliankocov » Съб 22 окт 2011 14:16

nokiangage написа: пътуването към Врачаснко сега е тегаво

ааа бъркаш се... после ше ти дам една скобичка да си хванеш пружината... :beer

Върни се в “Моят Volkswagen”