Голф 4 проблем във врата

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
MK VW
Автомобил:
Двигател:

Голф 4 проблем във врата

Мнениеот MK VW » Чет 20 окт 2011 19:16

Колеги има писани мнения по проблема но в случая е по-различно.От известно време шофьорската врата скърца при определен ъгъл на отваряне/затваряне.Обработих богато с ВД 40 и раздвижих вратата.Проблема изчезна но временно.После съм пръскал още 2-3 пъти но без ефект.Понеже това е всеобщ проблем при купетата явно вратата е увиснала,видимо не е но нямам друго обяснение.Явно се подпират някъде метал с метал.Дайте мнения по въпроса.Благодаря предварително. Г4 3 врати

Потребителски аватар
kat007
Автомобил: VW Golf IV GTI
Двигател: 1.8T AGU

Re: Голф 4 проблем във врата

Мнениеот kat007 » Пет 21 окт 2011 9:16

Това е често срещан проблем при двувратите Голф 4-ки...вратите са по големи и тежки и рано или късно увисват...за целта до колкото си спомням един колега ( не е от форума) имаше такъв проблем и беше откачил напълно вратата и закачил отново като я е нагласил....( в долната част на прага му се беше протъркала боята от увисналата врата....от както оправи вратата няма никакви проблеми :да:

Потребителски аватар
hdjfmr
Автомобил:
Двигател:

Re: Голф 4 проблем във врата

Мнениеот hdjfmr » Пет 21 окт 2011 18:59

Аз също съм правил тази операция но си взех нова панта тази отгоре свалих вратата смених пантата реглаж на вратата и вече 1 година нямам грижи :beer

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”