Здравейте!
Имам Поло 2000-ната година и от известно време имам следния проблем с централното: заключва ми нормално, всички врати, но когато колата вече е заключена, шумът от машинката на централното не спира, докато не отключа колата отново. Може ли някой да ми каже на какво би могло да се дължи това и съответно да ми препоръчате сервиз...
Благодаря ви предварително!
Polo 6n2 - Проблем с централно заключване
- Agent_VIP
- Автомобил:
- Двигател:
Polo 6n2 - Проблем с централно заключване
Последна промяна от Bobi_S13 на Вто 25 окт 2011 8:26, променено общо 2 пъти.
Причина: редактирано заглавие!
Причина: редактирано заглавие!
- Теодор
- Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
- Двигател:
Re: Проблем с централно заключване на VW Polo 2000
Има закъсано маркуче за въздуха някъде най вероятно във маншоните на вратите или багажника
При мене беше в машинката заключваща капачето на резервоара.
- Agent_VIP
- Автомобил:
- Двигател:
Теодор написа:Има закъсано маркуче за въздуха някъде най вероятно във маншоните на вратите или багажникаПри мене беше в машинката заключваща капачето на резервоара.
А нормално ли е това, че преди време пак ставаше така, бях го изключила за известно време, после пак го включих и не шумеше. Появи се след време и от тогава не съм го включвала, защото ме е страх да не ми отиде акумулаторът...
- Velko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Изпуска въздух от системата.
- ShikeraBoy
- Автомобил: VW POLO 1.4 TDI PD
- Двигател: AMF
Re: Проблем с централно заключване на VW Polo 2000 6n2
Същия проблем имам и с моя половер.Дори вече спря да заключва вратите и се чува как испуска въздух в купето.Казаха ми че е или маркуч изваден или на самото роторче на моторчето са се изронили някакви четки.
При мен има сходен проблем - при отключване на колата не се отваря предната пасажерска врата и оттам се чува известно време след опита за отключването някакъв шум. Вратата не може да се отвори нито с ключа, нито пък отвътре. Един приятел на няколко пъти я отваря натискайки неколкократно копчето ту за отключване , ту за заключване, но определено този проблем започва да ме дразни.
Моля ако някой може да помогне да пише или да препоръча майстор.
Моля ако някой може да помогне да пише или да препоръча майстор.
И при мен даде фира машинката на резервоара първа - спукан маншон на помпичката виж там първо, в задният десен калник, във багажника е помпичката завита за ламарината .
Изолирай-затапи ако издиша от там.
Изолирай-затапи ако издиша от там.
- low_creep
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Polo 6n2 - Проблем с централно заключване
Колеги казвайте как да го оправям тва нещо ,че не мога да си изляза от колата
откл. закл. предните врати и двете не се отватят нито отвън нито от вътре , от време на време само пасажерската се отваря отвън. ,задните си се отварят и от двете страни. Какво да правя не знам вече 
откл. закл. предните врати и двете не се отватят нито отвън нито от вътре , от време на време само пасажерската се отваря отвън. ,задните си се отварят и от двете страни. Какво да правя не знам вече 
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”