губене на мощност голф 3 1.8
- mkosama
- Автомобил: bmw
- Двигател: 1992
- Контакти:
губене на мощност голф 3 1.8
Здравейте!!! Имам следния проблем с колата,когато загрее добре започва да прекъсва да губи мощност и да гърми,но това е само при топъл двигател при студен работи перфектно.Също така когато прави този проблем на обороти си работи нормално освен ако не се опитам да я изфурсирам тогава се задавя и гасне,помислих си че проблема е в свещите но не видях разлика помежду им(да е по студена някоя)Интересува ме също дали ако сложа 2 ра добавка в охладителната система ще имам проблем?Сменях водна помпа и пробвах системата с вода и капеше от някаде затова сложих добавка но сега след като сложих концентрат прокапа отново и се чудя за 2 ра течна добавка ?забравих да спомена че имам газова уредба
- dushanov
- Автомобил: Seat Toledo 2
- Двигател: AGN
Re: губене на мощност голф 3 1.8
1-во Прегледай пак свещите и дитр. капачка (ако е вечер и кабелите
)
2-ро Добавките за течове помгат точно на толкова хора, колкото и електронните цигари за отказване от цигари.
3-то Това "капеше от някъде" звучи като една мисъл от Туйн Пийкс "Истината е някъде там"
само с добри чувства 
2-ро Добавките за течове помгат точно на толкова хора, колкото и електронните цигари за отказване от цигари.
3-то Това "капеше от някъде" звучи като една мисъл от Туйн Пийкс "Истината е някъде там"
само с добри чувства 
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
1.Проверка на зацепването на ангренажа.
2.Изхвърляне на целия антифриз с добавката(дано не е късно) за да не останеш без парно.
3.Щателен оглед на системата за течове и отстраняването им.Най-чести места за теч
-тройник и двойник на главата-прегаря гумения пръстен
-местата на стяжките на гумените приводи
-тапи на ДВГ и на всмукателните колектори
4.Нормален антифриз,а не концентрат-последния почти винаги протича поради силните проникващи качества на концентрирания етиленгликол.
Успех!
2.Изхвърляне на целия антифриз с добавката(дано не е късно) за да не останеш без парно.
3.Щателен оглед на системата за течове и отстраняването им.Най-чести места за теч
-тройник и двойник на главата-прегаря гумения пръстен
-местата на стяжките на гумените приводи
-тапи на ДВГ и на всмукателните колектори
4.Нормален антифриз,а не концентрат-последния почти винаги протича поради силните проникващи качества на концентрирания етиленгликол.
Успех!
- mkosama
- Контакти:
възможно ли е проблемат да е от конденз в дистибуторната капачка?
- Slimline
- Автомобил:
- Двигател:
Не ми се вярва проблема да е в дистибуторната капачка.
По - точно, аз мисля, че проблема е точно в свещите.
Баща ми имаше същият проблем при голф 3, но след като смени свещите проблема се оправи.
Но при всяка кола, различен проблем.
По - точно, аз мисля, че проблема е точно в свещите.
Баща ми имаше същият проблем при голф 3, но след като смени свещите проблема се оправи.
Но при всяка кола, различен проблем.
- pleasuree
- Автомобил: Golf MK4 V6
- Двигател: AUE 2001
Провери хубаво всеки един кабел на свещите,а мислил ли си,че може да е и от горивото?Пробвай я на бензин
- mkosama
- Контакти:
pleasuree написа:Провери хубаво всеки един кабел на свещите,а мислил ли си,че може да е и от горивото?Пробвай я на бензин
пробвал съм я и резултатът е същият,но днес след като забърса конденза сякаш се оправи?
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”