ОТЗИВИ ЗА: SIGI TUNING CENTER # SOFIA #

Теми свързани с промени по външния вид и интериора на автомобила
sigi_tuning
Автомобил:
Двигател:

ОТЗИВИ ЗА: SIGI TUNING CENTER # SOFIA #

Мнениеот sigi_tuning » Съб 15 яну 2005 21:20

Какви са ви впечатлениата за тази ф-ма. А ние ще отговорим на всички ваши въпроси.Разбрахте ли за ГОЛЯМОТО НАМАЛЕНИЕ на цените вече????

Потребителски аватар
KILLER GTI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот KILLER GTI » Съб 15 яну 2005 22:17

Ми като първо се научете да правите споилери и тогава ще коментираме , защото предполагам че на никои от форума не му харесват вашите изработки, я не пасва я е криво и след време се пукат сами. За цените не знам но със сигорност са олекотени :D :D :D
Аз лично никога не бих ви ползвал услугите.
Ако някои има друго мнение да пише.

sigi_tuning
Автомобил:
Двигател:

за KILLER GTI

Мнениеот sigi_tuning » Съб 15 яну 2005 23:18

A теб приятел те каним специално при нас в магазина ,да огледаш новите ни продукти и да обсъдим някои неща ,от които лично ТИ не си доволен и да дадеш някакви предложения.Ела първо и се убеди в някои неща и тогава казвай такива силни думи.Все пак ние сме от 18 год. на тунинг сцената в БГ и спокойно мога да кажа че сме водещи в тази насока. Все пак ти благодаря за откровенноста,нас наистина ни интересува вашето мнение и съответно да вземем нужните мерки за да сте ДОВОЛНИ ВИЕ... БЛАГОДАРЯ за вниманието.

sigi_tuning
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот sigi_tuning » Нед 16 яну 2005 0:22

винаги сте ДОБРЕ ДОШЛИ ,ако можем да ви бъдем полезни с нещо , на драго сърце - за информация също

Out_Law
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Out_Law » Нед 16 яну 2005 0:23

Подкрепям колегата,имате и някои наистина стойностни неща,но вие не познавате тези финикийски знакчета на които ние тунерите им казваме пари...ПРОДУКТИТЕ ВИ СА БЕЗБОЖНО СКЪПИ!!!половината ви стока е от Китай и Турция...или не знам може и от Илиянци да си ги набавяте(да не давам пример с филтрите на Йед и смотаните волани..всички тези илиенски боклуци ги има и във вашите магазини,но с по 50% нагоре...Вярно има много Перничани и Дупничани който като чуят че светещите пръскалки са купени от СиЖи им се подкосяват краката...да си имаме уважението...направете цените РЕАЛНИ и ДОСТЪПНИ<сверете си часовничетата и смятам че ще имате успех...НЕ ЗАРЕЖДАЙТЕ МАГАЗИНИТЕ С АКСЕСОАРИ БОКЛУЦИ---не можете да се борите с Меката на СоКересТунинга ИЛИЯНЦИ!Рекламирайте,появяваите се на авто изложения и всякакви авто форуми....организирайте тунинг изложение под вашето лого,ако не го направите колегите ви от тояга са напът да го направят.колкото по популярен направите тунингас в БГ толкова повече приходчета ще имате...можеш ли да пуснеш нещо като ценова листа да видим и ние какво е това намаление????надявам се че съм ви бил полезен

П.С. не очаквайте одобрение на вашие продукти тук във форумите,и не се очудвайте от негативните мнения,те биха очудили само вас!!!

sigi_tuning
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот sigi_tuning » Нед 16 яну 2005 0:37

и на вас ви БЛАГОДАРЯ за мнението то е много важно за нас,но тук не става въпрос за аксесоари от КИТАЙ,А ЗА БРОНИ спойлери,прагове,антикрила и др.А СЕГА вие ЗАПОВЯДАЙТЕ ПРИ НАС и си сверете вашите часовници и да видим дали ще забележите промяната.

Out_Law
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Out_Law » Нед 16 яну 2005 1:03

Ок мерси ще се възползвам от предложението..до сега зяпах сайта и имам един въпрос на който ще помоля ако е възможно да получа отговор..РС подложката с трите дупки,която се лепи върху широката броня на голф2 каква цена е?благодаря ви предварително!!

sigi_tuning
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот sigi_tuning » Нед 16 яну 2005 1:33

ако става въпрос за RS МОДЕЛА с по голямите отвори е-80лв.

Потребителски аватар
KILLER GTI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот KILLER GTI » Нед 16 яну 2005 16:07

Защо не пробвате да правите споилерите от пластмаса а не от стъкломат или както се нарича вашия матерял, предполагам че е по лесно и евтино като технология но не е здраво за сажаление, имам и друга забележка по-голямата част от продуктите ви не пасват на колите ни винаги има някакво разминаване и стои много грозно.
Пробваите да отстраните тези проблеми и вероятно ще имате по голям успех на пазара дори и да завишите малко цените .

sigi_tuning
Автомобил:
Двигател:

до nuno

Мнениеот sigi_tuning » Нед 16 яну 2005 19:55

симпатиага, АЗ НЕ ЖЕЛАЯ да обсъждам колегите си.Съвсем приятелски се обърнах към вас относно мнението ви,за да корегирам някои неща. И просто ви информирах за намалението на цените при нас :!:

Потребителски аватар
Snaker
Автомобил:
Двигател:

Re: за KILLER GTI

Мнениеот Snaker » Пон 17 яну 2005 15:09

sigi_tuning написа:... Все пак ние сме от 18 год. на тунинг сцената в БГ и спокойно мога да кажа че сме водещи в тази насока.

Хехехехе :D :shock: УААооуу :D

Това е като един мой колега преди много време - чета му в автобиографията - Web Designer >> experience 10 years - и тва 1999 - 2000 :)

От подобни писания на всеки средноинтелигентен хуманоид му става ясно що за фирма са и персонала който работи там.

Потребителски аватар
Papa_Dock
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Papa_Dock » Пон 17 яну 2005 21:52

Нямам преки лични впечетления от работати пич ама като гледам колко тъпо ти тръгна "рекламната кампания" и отзивите на другите момчета в форума чесно ти казвам, че не бих ти ползвал услугите даже ти се чудя как не те е срам да пишеш вече в тоя форум.

Последна промяна от Papa_Dock на Сря 19 яну 2005 17:02, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Ninja
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ninja » Пон 17 яну 2005 22:25

а какъв е сайта, дайте го насам да погледнем, а така също и някакъв адрес, моля!
при малко свободно време ще се поразходя да огледам, въпреки че съм чувал, че е доста соленичко при сиджи

Потребителски аватар
vwtuner
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот vwtuner » Вто 18 яну 2005 0:09

значи цените на примерно праговете дето ги даваш са без монтаж... монтажа айде още 15-20 лв

Потребителски аватар
Jujeto
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Jujeto » Вто 18 яну 2005 11:08

Пич ползвал съм твоите услуги и да ти кажа не съм никак доволен.
Купих си една вежда за фаровете на Голф 3 и решетка без емблема.
Да ти кажа само 4е при монтажа твоите момчета два часа я слагаха а да не казвам и колко я престъргваха за да пасне.
А решетката не искара и един месец и идвах да ми я лепите за което си и платих.
За това моляте докато не се научите да правите нештата не зарибяваи колегите.
Айде със здраве.

p.s. нищо лично само споделих своето мнение за твоята фирма.

Върни се в “Оптичен тунинг”