Gabroveca написа:DoH_KuXoT написа:Gabroveca написа:Мотора се води 2е но тези маркучи ги няма втора употреба или ако ги намеря ще са в същото състояние като моите.
това не е 2е ами ADY или AGG, ти маркуча ли търсиш или пластмасовата тръба ?, защото моите маркучи се сцепиха и аз ги побулгарих с парчета от криви маркучи на този размер, ако застанеш пред мотора трябва да ти кажа че са други за да разбереш, снимки има в гаража, мен ми придръпваше мотора, понякога се инатеше да пали топъл. Тия мотори на случайни засмуквания са много капизни...
Колега мотора ми е 2е. При него са направени за съжеление само от маркучи няма нищо пласмасово! И двата маркуча са цъфнали от температурата! Проблема е следния че двата маркуча влизат тази пласмасова кутия като едно цяло такава е отливката!Проблема е че смучи въздух от късото маркуче към смикателите, и по този начин мени оборотите!
Просто позлвах снимката за да покажа образно за какво става въпрос!
да отливката са два, взимаш един нож, поливаш с вода и режеш симетрично между двата маркуча, вече имаш един който е от долния край на блока кум пластмасата, който при теб е здрав , доколкото разбирам, след това си намираш маркуч с завойче и слагаш от дросела до маслоотделителя. Маркуча може и прав да е, но малко се пречупва и е по-добре да има коляно, аз съм карал една година и с прав маркуч и няма проблеми.
Не се притеснявай да режеж между двата маркуча, отляти са като едно цяло но вътре са две отделни единици, няма проблеми.