group® написа:VWGT написа:
Айде кажи ми една 2ра ръка кутия колко е + труд и колко време ще изкара?
за тотала може и да преувеличих, добре

Понеже карам модел (2.5 ТДИ + типтроник), който е набеден за най-чупливия и какво ли още не, в началото и аз се бях насмел малко с цените на ремонтите. После поговорих с хора, прочетох тук там и разбрах, че дявола не е толкова черен. Това исках да споделя и с колегата, ако колата си е читава, на реални км и тн, няма какво да се плаши от проблемите на утрепаните от каране "150хилядници", които се продават в БГ. За да не разводняваме темата, оферти от морги съм виждал и за по 1000 лева, а колко ще изкара - колкото оригиналната на всяка стара кола

ти си преценяш ще я караш ли или ще я продаваш. А на този проблем, за който ти говориш какви са му симптомите ?
За кората е така, при мен на 250к, като сменях двг маслото и свалихме кората, забелязахме леко омасляване на единия семеринг на лявата полуоска, който подменихме. Така че, ако ще проверяваш, задължително махаш кората, и майстор да огледа от всякъде. За мен единствения проблем на тази кутия е в броя на предавките, 5 са малко от гл.т. на икономията на гориво