Преди по-малко от месец видях че след продължително каране стрелката на температурата не беше мръднала.
Веднага я закачих на VAG COM и нищо няма грешки позачетох разни теми по наши и чужди форуми и установих че със смяната на на един датчик проблема може да се реши...
Така и направиш купих го с следях някакво упътване за смяната му и се получи... Всичко си отчиташе до преди 4 дни...

При поредното ми прибиране към вкъщи от работа се загледах в нивомера на бензина беше стигнал почти на 3/4 пълен резервоар а бях сипал 27л на тъкмо светнала лампа което нямаше как да е вярно... Докато карах му хвърлях по едно око ама уви не мърдаше... в един момент се загледах и в стрелката на температурата и тя пак беше забила на 0. След закачяни на VAG COM в контролера на таблото показва съпротивление на сензора от 190 Ома и 34л в резервоара. Като от зареждането са изминали вече 150км.
Имам и грешка в контролира на двигателя, но да отбележа че тя си появи след 1 ден каране с неотчитаща стрелка.
1 Fault Found:
01039 - Coolant Temperature Sensor (G2)
64-10 - Not Currently Testable - Intermittent
Сега вече нз какво да мисля има ли някаква връзка между 2те събития и какво е накарало нов датчик да изгори за толко малко време...
Моля помагайте...