дигитален киломитраж на КР
дигитален киломитраж на КР
здрасти на си4ки колеги ,проблема е 4е от няколко дена си4ки цифри се загубиха от киломитража ,ако някои има наидея какво може дае да пишe нали4но или да помага със схеми за него
Последна промяна от geno_kr на Съб 22 окт 2011 21:39, променено общо 1 път.
- enigma79
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Re: дигитален киломитраж на КР
geno_kr написа:здрасти на си4ки колеги ,проблема е 4е от няколко дена си4ки цифри се загубиха от киломитража ,ако някои има наидея какво може дае да пиши нали4но или да помага със схеми за него
Здрастииии
Така оправи си правописа че темата ще вземе да се гътне предизборно
Въобще отчита ли нещо таблото или се е гътнало на цяло?
от4ита само лампи4ките за масло,дългите халогените и мфа и там другите ,но махнах клемата от акумулатора след които си е сложих появихасе цифри, но стоят ката без никва промяна
- enigma79
- Автомобил:
- Двигател:
geno_kr написа:от4ита само лампи4ките за масло,дългите халогените и мфа и там другите ,но махнах клемата от акумулатора след които си е сложих появихасе цифри, но стоят ката без никва промяна
Откачи буксата на датчика на скоростната кутия,махни клемата на акумолатора,съответно пак си я сложи и тествай.Ако пак има проблем,то проблема ще е в таблото и ще трябва да го погледне човек който с това си вади хляба

пробвах това което каза колега всетнаха си4ки цифри ,но си останаха така.дори след като искарам клю4а нищо несе променя на таблото си остават цифри но тъмни .имали релете които да са залепили зада се поло4ава така
- Dare_16V_9A
- Автомобил: VW Golf MK2
- Двигател: AFN1996 1991
Проблема ти е при свързването колега!
Виж това : file://localhost/D:/VW%20manuals/New%20Folder%20(6)/Digifiz/scirocoo%20digifiz%20FAQ/Digifiz%20frequently%20asked%20questions%20and%20suggestions.mht
Виж това : file://localhost/D:/VW%20manuals/New%20Folder%20(6)/Digifiz/scirocoo%20digifiz%20FAQ/Digifiz%20frequently%20asked%20questions%20and%20suggestions.mht
- enigma79
- Автомобил:
- Двигател:
geno_kr написа:колега има някаква грешка в линка
И аз това му писах на ЛС,просто колегата е дал път от собственият си хард,а ния нямаме достъп до него и затова
Dare_16V_9A написа:Копирай го целия и го paste на браузъра и ще ти го отвори!
Експлорера отваря на колегата пътя в неговия хард,а при нас е това
- brumbo2
- Автомобил:
- Двигател:
Колега, как ти е акумулатора? Ако е зле и не държи добре тока, това може да е проблема... Случвало ми се е с тея дигиталки. 

- Dare_16V_9A
- Автомобил: VW Golf MK2
- Двигател: AFN1996 1991
enigma79 написа:geno_kr написа:колега има някаква грешка в линка
И аз това му писах на ЛС,просто колегата е дал път от собственият си хард,а ния нямаме достъп до него и затоваDare_16V_9A написа:Копирай го целия и го paste на браузъра и ще ти го отвори!
Експлорера отваря на колегата пътя в неговия хард,а при нас е това
Колеги имам го като Файл и като го отвора ме прехвърля на този сайт кажете как да ви пратя файла!

- anrus
- Автомобил: Golf2 10Millionen и Golf2 Country
- Двигател: RF-1988 и 1P-1991
Сигурно колегата има предвид следния link
http://freton.setti.info/work/digifiz/D ... stions.mht
Най-сигурния начин да провериш дали проблема е в таблото или в окабеляването е да свалиш Digifiz-а и да го захраниш директно от акумулатора. Трябват ти точно три кабела:
* минус на 5-то краче на SK;
* плюсове на 4-то на SK и 7-мо на SL.
http://freton.setti.info/work/digifiz/D ... stions.mht
Най-сигурния начин да провериш дали проблема е в таблото или в окабеляването е да свалиш Digifiz-а и да го захраниш директно от акумулатора. Трябват ти точно три кабела:
* минус на 5-то краче на SK;
* плюсове на 4-то на SK и 7-мо на SL.
- kokito
- Автомобил: WV GOLF 2 1.8 GTI
- Двигател: PB 1989
Колега хубаво ти казва колегата brumbo2 по-горе,ако ти е слаб акомулатора ще береш ядове-започни от него,ако е под 13v го зареди или смени и пробвай така .Аз също съм имал този проблем и така го излекувах.Успех и..... виж там правописа

-
red.devilll
- Автомобил:
- Двигател:
kokito написа:Колега хубаво ти казва колегата brumbo2 по-горе,ако ти е слаб акомулатора ще береш ядове-започни от него,ако е под 13v го зареди или смени и пробвай така .Аз също съм имал този проблем и така го излекувах.Успех и..... виж там правописа![]()
Колега твоя акумулатор случайно да не държи 14в когато колата е в покой
А по темата колега може да звъннеш на memberlist.php?mode=viewprofile&u=654 и да го попиташ.Според ен гаранция ще ти отговори
- Ugeorge
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колега, можеш ли да пуснеш снимка за да видим какво точно показва таблото ти, защото аз поне не разбрах напълно. Има ли някакви цифри или не. Километрите ли не ти работят или всичко и тн. Най-лесно ще е да ни пратиш една снимка. Аз успях да ремонтирам моето миналата година и си мисля че мога да ти помогна със съвет стига да знам какъв точно е проблема.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”