Polo 6n2 - Свети лампичката за Еърбега

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
dtg_polo
Автомобил:
Двигател:

Polo 6n2 - Свети лампичката за Еърбега

Мнениеот dtg_polo » Нед 23 окт 2011 11:12

Здравейте, нов съм, прочетох доста неща из форума и си помогнах доста до сега. Вече обаче ми трябва помощ. Вчера при тръгване лампичката на еърбега премига и светна постоянно. Като се прибрах изчетох форума за такива случаи и до колкото разбрах става въпрос за грешка на компютъра, някаде прекъснат кабел или клема, че и трагнал да се скапва акумулатор. Кажете къде да отида от сервизите на колегите от форума да я видят и да го оправим проблема.

Колата е Поло 1.9 sdi 2000г

Благодаря ви

Ако нещо не е както трябва или се повтарям, модераторите могат да разкарат темата.

Последна промяна от Bobi_S13 на Нед 23 окт 2011 14:29, променено общо 1 път.
Причина: редактирано заглавие!

Потребителски аватар
IvailoOo
Автомобил: Audi A4 B7 Avant
Двигател: 2.0TDI 8v 140 BPW

Re: Свети лампичката за Еърбега

Мнениеот IvailoOo » Нед 23 окт 2011 13:25

Не ти трябва сервиз.Всеки с кабел и VAg трябва да може да ти помогне. Ако се изтрие грешката - всичко е окей (има-няма 5 мин. работа) Ако пак се появи - трябва да изпише за кой Airbag става дума и се почва с проверката на кабели и букси :да:

bobarzubar
Автомобил:
Двигател:

Re: Свети лампичката за Еърбега Поло 1.9 sdi 2000г

Мнениеот bobarzubar » Нед 23 окт 2011 13:50

Колега имам същото POLO само че TDI.Същата лампа ми светна след по бързичко минаване на легнал полицай.Оказа се скъсан лентов кабел.Нищо страшно просто не работи еърбега на волана.Аз го смених с кабел от морга 60 лв.Казваха ми че може да се запои ,обаче аз не успях.

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”