MK4 написа:Йуби стайл фаровете стоят супер, само лупи им липсват

Принципно Jubi-то са само с рефлектор

.
crank666 написа:Не смяташ ли, че отпред емблемата ако е черен пиано лак ще се върже много добре ?
Имаше идея да се пръсне решетката, и огледалата в черно. Емблемата си мислех да я оставя хромова, дори тогава. Разсъждавах доста и прецених, че е най-добре да започна от фаровете, за да добия ясна представа дали евентуално би стояло добре с черна решетка и фарове. След днеска, съм на пълно убеден, че не трябва да ги боядисвам, прото се променя визията и концепцията на колата. Много хора ми казаха, че цвета ми е много близък до черното, много тъмно синьо и и няма да се върже така добре, както примерно червено, жълто, бяло и т.н.т
Определено емблемата ще остане хромова това е 100% сигурно. Максимално се придържам към оригиналната визия, а и смятам че отваря иначе тъмната ми предница. Винаги съм бил на мнение, че емблемата, било то предна и задна - отваря колата. Боядисването на предната в черно, автоматично значи, че и задната трябва да стане такава. Golf надписа и R-line стават напълно излишни, което няма как да стане. Golf надписа може и да отпадне евентуално при едно пребоядисване, но R-ката е невъзможно, просто

.
За сега това ще бъде външната визия. Ако продължа и реша да я развивам, реша да се разделя с калобраните, то определено ще бъде с Jubi прагове и задна добавка. Има изгодни оригинали по ибея и то нови, които доста изкушават, ма ще устоя все някак си, за момента.

.