регулатор налягане свръх пълнене
- krasyncho
- Автомобил:
- Двигател:
регулатор налягане свръх пълнене
Колеги здравейте прочетох много но не ме устройва информацията. Колата е голф 4 1.9 тди ахф. Проблема е следния от 1-ва до 4-та върви нормално на 5-та на 3000 оборота забива и спира да върви. Днес я качихме на ваг-ком всичко е нормално изписа само грешка ''462d'' пишеше ''регулатор налягане свръх пълнене'' и сега какво ?. Благодаря предварително.
- achodemo
- Автомобил: GOLF IV
- Двигател: AHF ASZ
Re: регулатор налягане свръх пълнене
krasyncho написа:Колеги здравейте прочетох много но не ме устройва информацията. Колата е голф 4 1.9 тди ахф. Проблема е следния от 1-ва до 4-та върви нормално на 5-та на 3000 оборота забива и спира да върви. Днес я качихме на ваг-ком всичко е нормално изписа само грешка ''462d'' пишеше ''регулатор налягане свръх пълнене'' и сега какво ?. Благодаря предварително.
Какво , какво ?.. Пренадува , какво .
Недей да лъжеш , нищо не си прочел , точно за твоя проблем има 24678 теми !!!прочетох много но не ме устройва информацията

- krasyncho
- Автомобил:
- Двигател:
Не лъжа просто явно не съм намерил това което ми трябва. Мерси все пак за отговора 

- achodemo
- Автомобил: GOLF IV
- Двигател: AHF ASZ
krasyncho написа:Не лъжа просто явно не съм намерил това което ми трябва. Мерси все пак за отговора
Ами не се сърди ,че така ти отговорих , но наистина за този проблем темите се прескачат в раздел дизелови агрегати , просто отдели време и чети .
Почисти геометрията на турбината , провери вакум маркучите , провери клапан N75 и т.н. ........................
Ето няколко примера ,че търсачката работи http://www.vwclub.bg/forum/search.php?keywords=%D0%B7%D0%B0%D0%B1%D0%B8%D0%B2%D0%B0+&terms=all&author=&fid%5B%5D=24&sc=1&sf=titleonly&sk=t&sd=d&sr=topics&st=0&ch=300&t=0&submit=%D0%A2%D1%8A%D1%80%D1%81%D0%B5%D0%BD%D0%B5
- krasyncho
- Автомобил:
- Двигател:
сега ще гледам пак. Лошото е,че не разбирам много.. затова питах
-
- Автомобил:
- Двигател:
krasyncho написа:сега ще гледам пак. Лошото е,че не разбирам много.. затова питах
Ами кажи си че не разбираш!
Какво пишеш глупости, че информацията която я има във форума не те устройвала!
Имаш един от най-срещаните проблеми в този раздел, търси и чети!
И като съвет, можеш да погледнеш за някой доказан колега в софия от форума да ти оправи колата за нула време!
Върни се в “Дизелови агрегати”