Проблем с механична инжексия на GOLF 2
Проблем с механична инжексия на GOLF 2
Здравейте искам да попитам дали някои може да ми помогне. Скоро купих един GOLF 2 но инжексйята беше смъкната и колата е направена да върви само на газ, но искам да я подкарам и на бензин но не мога да я направя. Ще съм много благодарен ако някои ми каже кои може да я оправи в Русе или някъде близо до Русе и дали изобщо си струва да я правя или да се сложи електрическа кое е по удачния вариант и какво ще ми е нужно за да сложа електрическа.
-
- Автомобил: Rio UB Corolla E110 GS450H
- Двигател: D4FC 4ZZFE 2GR-FSE
Re: Проблем с механична инжексия на GOLF 2
Най-добре намери оригиналната инжекция която е за твоя мотор по кода му!Търси я втора употреба отнякъде с опцията ако не работи,да я върнеш...Според мен не се занимавай,освен ако не си решил да го караш голфа на бензин,което пък изобщо не си заслужава в случая...С газовата уредба,винаги има проблеми при работа на бензин,рано или късно!
Проблема не е в това че много ми се кара на бензин а се опасявам че зимата когато е студено няма да пали
-
То за да пали зимата,просто поливаш минутка две с гореща вода изпарителя и после бръмчиш на 2000 оборота 5 минутки преди да тръгнеш и си готов...Не че е много удобно,но то така или иначе докато изчистиш прозорците и тн...
Проблемът с инжексията е решен колата работи и на газ и на бензин темата е за ключ 

-
Нали се сещаш,че темата ти не е от полза на НИКОЙ така??? Лесно е като има проблем да се пита,но реши ли се,всички ви мързи да пишете какво е било и как и къде и за колко се е оправило...Не е хубаво така!

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”