Избор на CD/USB плеър

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
Потребителски аватар
joromnt
Автомобил:
Двигател:

Re: Избор на CD/USB плеър!!!

Мнениеот joromnt » Съб 22 окт 2011 8:09

Леле, аз питах дали ще подкара 8 Gb примерно :shock

Потребителски аватар
joromnt
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот joromnt » Съб 22 окт 2011 8:09

Леле, аз питах дали ще подкара 8 Gb примерно :shock

andro_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот andro_ » Съб 22 окт 2011 8:14

Ще подкара. Те Пионерите хард дискове подкарват (с консумация до 500mA), ти за 8 гб...
На други марки не съм пробвал.

Потребителски аватар
kikogsxr
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kikogsxr » Съб 22 окт 2011 15:52

Колега не взимай клариона, че днеска му човърках копчетата в магазина и трябва със сила да буташ :не: , аз май ще взема кенлуда

Потребителски аватар
joromnt
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот joromnt » Нед 23 окт 2011 12:11

Аз вчера имах възможноста да потормозя едно от LG-тата който оглеждах в началото. Много съм разочарован, телевизори правят но плеъри не. Менюто му е сбъркано, панела доста мърдя докато ръчкаш отпред, настойки за честотите ти се появяват само ако си в режим "User" от запаметените еквалаизери. С две думи странна работа/поне за мен/. Като е със синята подсветка не може да му прочетеш какво пише по копчетата, при червения цвят е по-приемливо. Но не ми хареса.

Потребителски аватар
kikogsxr
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kikogsxr » Вто 25 окт 2011 7:39

mirkata_ написа:Колега снимките които ти бях обещал.

Колега да те питам, плеарчето отзад като оригиналната букса ли е, че да знам дали мога сам да си го монтирам - махам стария и "бъцкам" новия(днес ако остане време ще ходя да копувам :Mr Green Fun )

Потребителски аватар
radi_nrj
Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
Двигател: AEL ALH

Мнениеот radi_nrj » Вто 25 окт 2011 8:32

kikogsxr написа:
mirkata_ написа:Колега снимките които ти бях обещал.

Колега да те питам, плеарчето отзад като оригиналната букса ли е, че да знам дали мога сам да си го монтирам - махам стария и "бъцкам" новия(днес ако остане време ще ходя да копувам :Mr Green Fun )

Всички нови плеъри имат евро букси. На някои буксата е директно на плеъра, а други си имат букси със техен си стандарт и е комплекта има кабел, който пак завършва на евро букса.

Потребителски аватар
joromnt
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот joromnt » Вто 25 окт 2011 10:07

kikogsxr написа:Колега да те питам, плеарчето отзад като оригиналната букса ли е, че да знам дали мога сам да си го монтирам - махам стария и "бъцкам" новия(днес ако остане време ще ходя да копувам :Mr Green Fun )

Как ще си го монтираш ти колега? Не искат ли печат от сервиз който го е монтирал?
И до колегата mirkata_, ако не е тайна би ли споделил с какъв плеър си бил преди покупката на Kenwood-a, има ли разлика в звученето сега в каква посока е разликата. Чета по други форуми че изкривявал звука???

Потребителски аватар
mirkata_
Автомобил: Bmw
Двигател:

Мнениеот mirkata_ » Вто 25 окт 2011 11:24

CD-то си върви в комплект с евро буксата,само махнах старото и сложих новото,само един приятел ми размени два(мисля че бяха 2та плюса :oops: ) от кабелите щото губеше настройки след като извадиш ключа и тва беше.
Иначе преди това бях с Pioneer deh2900mp много доволен от него,за 3 години и 7-8 месеца никакви въртели не ми е правил,и ако нямаше ЦД-та с USB сигурно още щях да съм си с него,но писна да записвам дискове с по 5 различни песни от предия.
А за кенууда ми направи впечатление че някакси е по мощен от пионера,смисъл не съм му усилвал допълнително басс-а само лоуд-а е на 1,и пак е доста силен басс-а в сравнвние с пионера, а относно изкривявания не съм забелязвал.

Бях си казал че следващото ЦД пак ще е пионер,но просто 3300UB не ми хареса на вид(става на въпрос в този ченови инервал 170-200лв.) и затова си купих кенууда и не съжалявам.

Потребителски аватар
kikogsxr
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kikogsxr » Вто 25 окт 2011 15:17

mirkata_ написа:Точно преди 1 седмица и аз имах дилема относно избор на ЦД,чудех се м/у Pioneer DEH3300ub и Kenwood KDC-4051UR.И си купих Kenwood-a,за сега съм мн доволен,има супер наситено червена подсветка на бутоните която се връзва с таблото на голф4,единствено което ми прави впечетление е че сменя бавно песните от диска сравнение от предния ми Pioneer,но от както имам USB не ми се налага да пускам диска :D.Ако не те дразни нещо самата марка ти предлагам да поразгледаш и тоя модел,купих го от http://www.aval-bg.com доставка всичко точно :да:

Колега да те питам за гаранцията какво ти обясниха, как се процедира, пращаш ли го обратно или :hmmmm

Потребителски аватар
mirkata_
Двигател:

Мнениеот mirkata_ » Вто 25 окт 2011 15:56

kikogsxr написа:
mirkata_ написа:Точно преди 1 седмица и аз имах дилема относно избор на ЦД,чудех се м/у Pioneer DEH3300ub и Kenwood KDC-4051UR.И си купих Kenwood-a,за сега съм мн доволен,има супер наситено червена подсветка на бутоните която се връзва с таблото на голф4,единствено което ми прави впечетление е че сменя бавно песните от диска сравнение от предния ми Pioneer,но от както имам USB не ми се налага да пускам диска :D.Ако не те дразни нещо самата марка ти предлагам да поразгледаш и тоя модел,купих го от http://www.aval-bg.com доставка всичко точно :да:

Колега да те питам за гаранцията какво ти обясниха, как се процедира, пращаш ли го обратно или :hmmmm

Ми не сме се разбирали нищо,прати ли са ми гаранционна карта,попълнена с имената ми,модела на ЦД-то,два подписа и два печата, на мястото където пише "монтаж" има подпис и печат на сервиз АВАЛ,24 месеца гаранция и оторизираните сервизи ако стане нещо.
Дано не ми се налага да я ползвам 8)

Потребителски аватар
kikogsxr
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kikogsxr » Вто 25 окт 2011 16:14

Дано не ти се налага колега, и още нещо да питам оторизираните сервизи в различни градове ли са или само в Пазарджик :?:

Потребителски аватар
radi_nrj
Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
Двигател: AEL ALH

Мнениеот radi_nrj » Вто 25 окт 2011 16:29

kikogsxr написа:Дано не ти се налага колега, и още нещо да питам оторизираните сервизи в различни градове ли са или само в Пазарджик :?:

Преди известно време взимах плеър от Техномаркет и също ми го дадоха с подпечатана гаранция. Различните марки имат различни оторизирани сервизи и Google ги знае, само трябва да го питаш, а като си купиш плеър си ги пише в гаранционната карта.

Потребителски аватар
mirkata_
Двигател:

Мнениеот mirkata_ » Вто 25 окт 2011 16:35

За отризирани сервизи пише Бургас,Варна и Пловдив.Има изброени много градове от дилърската мрежа,но не знам дали извършват ремонт ако се наложи.

Потребителски аватар
kikogsxr
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kikogsxr » Вто 25 окт 2011 20:19

mirkata_ написа:За отризирани сервизи пише Бургас,Варна и Пловдив.Има изброени много градове от дилърската мрежа,но не знам дали извършват ремонт ако се наложи.

А в софия има ли?

П.С нищо няма в google-то :Mr Green Fun

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”