Избор на CD/USB плеър
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Избор на CD/USB плеър!!!
Ще подкара. Те Пионерите хард дискове подкарват (с консумация до 500mA), ти за 8 гб...
На други марки не съм пробвал.
На други марки не съм пробвал.
- kikogsxr
- Автомобил:
- Двигател:
Колега не взимай клариона, че днеска му човърках копчетата в магазина и трябва със сила да буташ
, аз май ще взема кенлуда

Аз вчера имах възможноста да потормозя едно от LG-тата който оглеждах в началото. Много съм разочарован, телевизори правят но плеъри не. Менюто му е сбъркано, панела доста мърдя докато ръчкаш отпред, настойки за честотите ти се появяват само ако си в режим "User" от запаметените еквалаизери. С две думи странна работа/поне за мен/. Като е със синята подсветка не може да му прочетеш какво пише по копчетата, при червения цвят е по-приемливо. Но не ми хареса.
- kikogsxr
- Автомобил:
- Двигател:
mirkata_ написа:Колега снимките които ти бях обещал.
Колега да те питам, плеарчето отзад като оригиналната букса ли е, че да знам дали мога сам да си го монтирам - махам стария и "бъцкам" новия(днес ако остане време ще ходя да копувам

- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
kikogsxr написа:mirkata_ написа:Колега снимките които ти бях обещал.
Колега да те питам, плеарчето отзад като оригиналната букса ли е, че да знам дали мога сам да си го монтирам - махам стария и "бъцкам" новия(днес ако остане време ще ходя да копувам)
Всички нови плеъри имат евро букси. На някои буксата е директно на плеъра, а други си имат букси със техен си стандарт и е комплекта има кабел, който пак завършва на евро букса.
kikogsxr написа:Колега да те питам, плеарчето отзад като оригиналната букса ли е, че да знам дали мога сам да си го монтирам - махам стария и "бъцкам" новия(днес ако остане време ще ходя да копувам)
Как ще си го монтираш ти колега? Не искат ли печат от сервиз който го е монтирал?
И до колегата mirkata_, ако не е тайна би ли споделил с какъв плеър си бил преди покупката на Kenwood-a, има ли разлика в звученето сега в каква посока е разликата. Чета по други форуми че изкривявал звука???
CD-то си върви в комплект с евро буксата,само махнах старото и сложих новото,само един приятел ми размени два(мисля че бяха 2та плюса
) от кабелите щото губеше настройки след като извадиш ключа и тва беше.
Иначе преди това бях с Pioneer deh2900mp много доволен от него,за 3 години и 7-8 месеца никакви въртели не ми е правил,и ако нямаше ЦД-та с USB сигурно още щях да съм си с него,но писна да записвам дискове с по 5 различни песни от предия.
А за кенууда ми направи впечатление че някакси е по мощен от пионера,смисъл не съм му усилвал допълнително басс-а само лоуд-а е на 1,и пак е доста силен басс-а в сравнвние с пионера, а относно изкривявания не съм забелязвал.
Бях си казал че следващото ЦД пак ще е пионер,но просто 3300UB не ми хареса на вид(става на въпрос в този ченови инервал 170-200лв.) и затова си купих кенууда и не съжалявам.

Иначе преди това бях с Pioneer deh2900mp много доволен от него,за 3 години и 7-8 месеца никакви въртели не ми е правил,и ако нямаше ЦД-та с USB сигурно още щях да съм си с него,но писна да записвам дискове с по 5 различни песни от предия.
А за кенууда ми направи впечатление че някакси е по мощен от пионера,смисъл не съм му усилвал допълнително басс-а само лоуд-а е на 1,и пак е доста силен басс-а в сравнвние с пионера, а относно изкривявания не съм забелязвал.
Бях си казал че следващото ЦД пак ще е пионер,но просто 3300UB не ми хареса на вид(става на въпрос в този ченови инервал 170-200лв.) и затова си купих кенууда и не съжалявам.
- kikogsxr
- Автомобил:
- Двигател:
mirkata_ написа:Точно преди 1 седмица и аз имах дилема относно избор на ЦД,чудех се м/у Pioneer DEH3300ub и Kenwood KDC-4051UR.И си купих Kenwood-a,за сега съм мн доволен,има супер наситено червена подсветка на бутоните която се връзва с таблото на голф4,единствено което ми прави впечетление е че сменя бавно песните от диска сравнение от предния ми Pioneer,но от както имам USB не ми се налага да пускам диска.Ако не те дразни нещо самата марка ти предлагам да поразгледаш и тоя модел,купих го от http://www.aval-bg.com доставка всичко точно
Колега да те питам за гаранцията какво ти обясниха, как се процедира, пращаш ли го обратно или

kikogsxr написа:mirkata_ написа:Точно преди 1 седмица и аз имах дилема относно избор на ЦД,чудех се м/у Pioneer DEH3300ub и Kenwood KDC-4051UR.И си купих Kenwood-a,за сега съм мн доволен,има супер наситено червена подсветка на бутоните която се връзва с таблото на голф4,единствено което ми прави впечетление е че сменя бавно песните от диска сравнение от предния ми Pioneer,но от както имам USB не ми се налага да пускам диска.Ако не те дразни нещо самата марка ти предлагам да поразгледаш и тоя модел,купих го от http://www.aval-bg.com доставка всичко точно
Колега да те питам за гаранцията какво ти обясниха, как се процедира, пращаш ли го обратно или
Ми не сме се разбирали нищо,прати ли са ми гаранционна карта,попълнена с имената ми,модела на ЦД-то,два подписа и два печата, на мястото където пише "монтаж" има подпис и печат на сервиз АВАЛ,24 месеца гаранция и оторизираните сервизи ако стане нещо.
Дано не ми се налага да я ползвам

- kikogsxr
- Автомобил:
- Двигател:
Дано не ти се налага колега, и още нещо да питам оторизираните сервизи в различни градове ли са или само в Пазарджик 

- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
kikogsxr написа:Дано не ти се налага колега, и още нещо да питам оторизираните сервизи в различни градове ли са или само в Пазарджик
Преди известно време взимах плеър от Техномаркет и също ми го дадоха с подпечатана гаранция. Различните марки имат различни оторизирани сервизи и Google ги знае, само трябва да го питаш, а като си купиш плеър си ги пише в гаранционната карта.
За отризирани сервизи пише Бургас,Варна и Пловдив.Има изброени много градове от дилърската мрежа,но не знам дали извършват ремонт ако се наложи.
- kikogsxr
- Автомобил:
- Двигател:
mirkata_ написа:За отризирани сервизи пише Бургас,Варна и Пловдив.Има изброени много градове от дилърската мрежа,но не знам дали извършват ремонт ако се наложи.
А в софия има ли?
П.С нищо няма в google-то

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”