Места около София...
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- guard
- Автомобил:
- Двигател:
Muncho написа:веселин написа:До 65 кила обаче......Muncho написа:веселин написа:Споко-вече няма кърлежи!vw_golf_2_Memphis написа:просто разходка с девойка![]()
Е то за тази цел предният капак на голфа е просто идеален![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не че нещо.. ама 65 кила за жена са... хммм баси женището требе да е.. такова не бих качил и вътре в голфа че ще ми клекнат пружините
.
Що бе човек на 180см 65 килца ми изглеждат добре.

- Muncho
- Автомобил:
- Двигател:
ееееееее човек скивай са как ме караш да спамя
.. а бех обещал на мемфиса да не спамя повече...
както и да е
.. вече така и така започнах да пиша ... абе 180 см.. хмм за жена... хм.. ноу тенкс
.. определено си падам по миньончета
.. ох на батко
.
Бтв.. друго много приятно място е .... задната седалка
.
И за да не бъда съвсем спамер
.. мога да кажа че около Искър също е много готино за разходка.. а и пътя го бива.. особено ако няма коли преспокойно човек може да кара на завойте с предницата в насрещното платно
.. при моята блондинка това я кара да ме прегърне силно ( преди ме хващаше през ръцете ама вече я отучих
).. така и не разбрах защо точно става така
.

както и да е

Бтв.. друго много приятно място е .... задната седалка

И за да не бъда съвсем спамер

- Muncho
- Автомобил:
- Двигател:
Mal написа:GoGo82, я разкажи малко повече за маршрута до Боянския водопад. какъв е пътя за ходене пеш стръмен ли е или полегат. в гора ли се ходи или по поляни. Има ли маркировка или може да се изгубиш, има ли други туристи
Можеш да тръгнеш и от Бай Кръстьо, и от Залтените мостове. От мостовете е доста по-близко. Пътят до реката е почти хоризонтален ( все едно се разхождаш в парка ). Като стигнеш до реката започва спускане.. нищо сериозно.. пак разходка в парка

Водопадът ( особено пролет, когато реката е по-пълноводна ) е много готин.
Туристи винаги има по пътя от златните мостове до бай Кръстьо. През уикендите си е направо тарапана. Пътеките няма как да загубиш... кофти е само като приближиш Бояна ( ако слизаш по пътеката дето върви по реката ).. че там пътеките не си личат толкова.
Внимавай да не изпуснеш отклонението за водопада, че аз първият път се връщах 10-на минути

Muncho написа:Mal написа:GoGo82, я разкажи малко повече за маршрута до Боянския водопад. какъв е пътя за ходене пеш стръмен ли е или полегат. в гора ли се ходи или по поляни. Има ли маркировка или може да се изгубиш, има ли други туристи
Можеш да тръгнеш и от Бай Кръстьо, и от Залтените мостове.
а от бай-Кръстьо дотам какъв е пътя и горе-долу колко време отнема
Mal написа:GoGo82, я разкажи малко повече за маршрута до Боянския водопад. какъв е пътя за ходене пеш стръмен ли е или полегат. в гора ли се ходи или по поляни. Има ли маркировка или може да се изгубиш, има ли други туристи
http://www.journey.bg/bulgaria/bulgaria.php?guide=1274

- zaro
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз до боянския водапад съм ходил с кола
там е готино. Горещо ти препоръчвам полянката на слепите. Намира се преди разклона за копитото в дясно. Там има и едно езерце и е много готино, на бялата вода също, а за вечер за девойки има едно местенце, срещу тихия кът в дясно една пътечка се хваща, може и с кола и е екстара така в горичката и по дно времем хоп - пейчица 

Върни се в “ОФФ-Топик - други”