Места около София...

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
joser
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот joser » Вто 05 сеп 2006 23:34

иди до село Кътина, на 15 км от София, има едни "пирамиди" в борова гора, две езерца около тях. красота и тишина

Потребителски аватар
GoGo82
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот GoGo82 » Сря 06 сеп 2006 21:49

Преди 2 седмици направих следния малък поход: Боянска църква - Боянско езеро - Боянски водопад - Боянска църква. :wink: Предполагам, че е някъде около 15-16км. От 11 сутринта до 17 следобяд с малки почивки на езерото и водопада. :)
Изображение
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
lyubobg
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот lyubobg » Сря 06 сеп 2006 21:53

Банкя, резиденцията на Бай-Тошо - след като я подминеш пеша, покрай китайските къщички има пътека и тя те води до едни огромни и широки поляни

Потребителски аватар
guard
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот guard » Сря 06 сеп 2006 22:23

Muncho написа:
веселин написа:
Muncho написа:
веселин написа:
vw_golf_2_Memphis написа:просто разходка с девойка :wink:
Споко-вече няма кърлежи! :oops: :wink:

Е то за тази цел предният капак на голфа е просто идеален ;)
До 65 кила обаче...... :oops: :stumm :009: :009: :009: :009: :009: :009: :009: :009:

Не че нещо.. ама 65 кила за жена са... хммм баси женището требе да е :).. такова не бих качил и вътре в голфа че ще ми клекнат пружините :).

Що бе човек на 180см 65 килца ми изглеждат добре. :lol: :twisted:

Потребителски аватар
Muncho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Muncho » Сря 06 сеп 2006 23:16

ееееееее човек скивай са как ме караш да спамя :roll: .. а бех обещал на мемфиса да не спамя повече...

както и да е :).. вече така и така започнах да пиша ... абе 180 см.. хмм за жена... хм.. ноу тенкс :).. определено си падам по миньончета :).. ох на батко :twisted: .

Бтв.. друго много приятно място е .... задната седалка :yahoo: :banana :067: .

И за да не бъда съвсем спамер :).. мога да кажа че около Искър също е много готино за разходка.. а и пътя го бива.. особено ако няма коли преспокойно човек може да кара на завойте с предницата в насрещното платно :wink: .. при моята блондинка това я кара да ме прегърне силно ( преди ме хващаше през ръцете ама вече я отучих :smackbum :Mr Green Fun ).. така и не разбрах защо точно става така :roll: .

Потребителски аватар
dready
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dready » Чет 07 сеп 2006 14:06

Алъята на незрящите на Витоша е супер :)

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Чет 07 сеп 2006 15:06

абе Memphis-е, не се подлъгвай....карай баце към богоров,там поля и ниви колко щеш, става за :seeex , :blow job , :69:

пробвано mhihi mhihi mhihi

Mal
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Mal » Пет 08 сеп 2006 12:36

GoGo82, я разкажи малко повече за маршрута до Боянския водопад. какъв е пътя за ходене пеш стръмен ли е или полегат. в гора ли се ходи или по поляни. Има ли маркировка или може да се изгубиш, има ли други туристи

Потребителски аватар
Muncho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Muncho » Пет 08 сеп 2006 15:30

Mal написа:GoGo82, я разкажи малко повече за маршрута до Боянския водопад. какъв е пътя за ходене пеш стръмен ли е или полегат. в гора ли се ходи или по поляни. Има ли маркировка или може да се изгубиш, има ли други туристи

Можеш да тръгнеш и от Бай Кръстьо, и от Залтените мостове. От мостовете е доста по-близко. Пътят до реката е почти хоризонтален ( все едно се разхождаш в парка ). Като стигнеш до реката започва спускане.. нищо сериозно.. пак разходка в парка :).. кофти е след отклонението за водопада.. особено ако е влажно - става доста хлъзгаво... а и са едни кози пътеки... не че е нещо хипер трудно.. ама крачка встрани и ще се озовеше 15-на метра надолу в храсталаците.
Водопадът ( особено пролет, когато реката е по-пълноводна ) е много готин.
Туристи винаги има по пътя от златните мостове до бай Кръстьо. През уикендите си е направо тарапана. Пътеките няма как да загубиш... кофти е само като приближиш Бояна ( ако слизаш по пътеката дето върви по реката ).. че там пътеките не си личат толкова.
Внимавай да не изпуснеш отклонението за водопада, че аз първият път се връщах 10-на минути :).

Mal
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Mal » Пет 08 сеп 2006 16:03

Muncho написа:
Mal написа:GoGo82, я разкажи малко повече за маршрута до Боянския водопад. какъв е пътя за ходене пеш стръмен ли е или полегат. в гора ли се ходи или по поляни. Има ли маркировка или може да се изгубиш, има ли други туристи

Можеш да тръгнеш и от Бай Кръстьо, и от Залтените мостове.

а от бай-Кръстьо дотам какъв е пътя и горе-долу колко време отнема

Потребителски аватар
Muncho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Muncho » Пет 08 сеп 2006 16:17

пътят е много готин.. не е измурителен.. основно широколистни дървета... ами мисля че беше около 2 часа.. само в началото ( след Б.К. ) е малко трудно да намериш пътеките и малко повече изкачване.

Потребителски аватар
rado_mit
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот rado_mit » Пет 08 сеп 2006 19:48

Muncho написа:Не че нещо.. ама 65 кила за жена са... хммм баси женището требе да е :).. такова не бих качил и вътре в голфа че ще ми клекнат пружините :).

:motz: :a boi de :motz: .. моята е 70кг./183см. .. :014:

Потребителски аватар
wrcv
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот wrcv » Пет 08 сеп 2006 20:55

Бонсови поляни, мисля, че така се казваше- Люлин планина. Става за абсолютно всичко, събота и неделя цяла София клати колите там!

Потребителски аватар
GoGo82
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот GoGo82 » Пет 08 сеп 2006 22:29

http://www.journey.bg/bulgaria/bulgaria.php?guide=1274 :wink: С предварителна информация е най-добре :) Ние питахме едни старци от послената къща в Бояна, които дадоха следното обяснение: "От табелата завивате на ляво за езерото и сте там, а на дясно е водопада... малко по-далеч" и този "лесен" маршрут беше 6 часа ходене. :D

Потребителски аватар
zaro
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zaro » Пон 11 сеп 2006 10:57

Аз до боянския водапад съм ходил с кола :) там е готино. Горещо ти препоръчвам полянката на слепите. Намира се преди разклона за копитото в дясно. Там има и едно езерце и е много готино, на бялата вода също, а за вечер за девойки има едно местенце, срещу тихия кът в дясно една пътечка се хваща, може и с кола и е екстара така в горичката и по дно времем хоп - пейчица :)

Върни се в “ОФФ-Топик - други”