Съвет за компютърна мишка
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Съвет за компютърна мишка
Аз съм с тази http://www.trust.com/products/productpictures.aspx?artnr=16344 вярно геймърска е , но е удобна и за ежедневна употреба , най хубавото е , че има три степени на чувствителност които се сменят много лесно от самата мишка.
- Чудомир
- Автомобил: Passat 5.5 + Caravelle T4
- Двигател: 03 V6 AMX + 97 VR6 AES
В крайна сметка ква я мислех, тя ква стана...Значи по ред на номерата:
1. място - заради форма и цена Speed-Link Styx Gaming Mouse
2. място - предложената вече R.A.T. серия...космически кораб, не мишка
3. място и в крайна сметка победител - Logitech M570 Wireless Trackball, заради ергономията и ограниченото пространство, което имам за мишка. Благодарения на тракбола сега съм я закрепил неподвижно и се родих....Малко трябва да свикне човек, че моториката ми е и без това по природа сбъркана, но като ергономия е слънце. Та това е, ако има въпроси - насреща съм
1. място - заради форма и цена Speed-Link Styx Gaming Mouse
2. място - предложената вече R.A.T. серия...космически кораб, не мишка

3. място и в крайна сметка победител - Logitech M570 Wireless Trackball, заради ергономията и ограниченото пространство, което имам за мишка. Благодарения на тракбола сега съм я закрепил неподвижно и се родих....Малко трябва да свикне човек, че моториката ми е и без това по природа сбъркана, но като ергономия е слънце. Та това е, ако има въпроси - насреща съм
Последна промяна от Чудомир на Вто 25 окт 2011 20:11, променено общо 1 път.
- kossel
- Автомобил: Fiat Doblo Natural Power
- Двигател: 103 коня 1600 16V
аз съм с такава
http://www.ebay.co.uk/itm/180737583281? ... 1439.l2649
не я подценявайте, много е добра, поръчал съм 4-5 , като 2 ползвам, невероятно удобна, батериите държат до безкрайност
http://www.ebay.co.uk/itm/180737583281? ... 1439.l2649
не я подценявайте, много е добра, поръчал съм 4-5 , като 2 ползвам, невероятно удобна, батериите държат до безкрайност

- Matematiks
- Автомобил:
- Двигател:
ЕЕЕ брао бе,аз мислех да я зимам а ти я зема
Как е таа тракболка

Как е таа тракболка

- Чудомир
- Автомобил: Passat 5.5 + Caravelle T4
- Двигател: 03 V6 AMX + 97 VR6 AES
Много е добре - ако не ти трябват 43124 допълнителни бутона за някви измислени шорткъти. Има само ляв/десен, скрол и само 2 допълнителни, които са така разположени, че не пречат.
Голямото предимство пред всяка конвенционална мишка е, че топката може с палец и с показалец да се ползва. С показалец е малко изчанчено, но на мен ми харесва, защото така натоварването мога да си го разпределям, и умората на съответния пръст по-малка. Същото важи за скрола - пада се точно между показалец и среден пръст.
И последно - когато чета нещо и не ползвам тракбола има място къде да си поставя пръста, така че да ръката да ми е абсолютно отпусната върху устройството, без да натисна никво друго копче. Страшно удобно във форума например, докато чета, защото скролването на страниците го правя с дясната ръка (шпация под опера) и така лявата си почива през цялото време. Абе накратко - много съм доволен. Направо не вярвам, след като 2 мишки на Логитех не ми паснаха това нещо ми заспа.
Голямото предимство пред всяка конвенционална мишка е, че топката може с палец и с показалец да се ползва. С показалец е малко изчанчено, но на мен ми харесва, защото така натоварването мога да си го разпределям, и умората на съответния пръст по-малка. Същото важи за скрола - пада се точно между показалец и среден пръст.
И последно - когато чета нещо и не ползвам тракбола има място къде да си поставя пръста, така че да ръката да ми е абсолютно отпусната върху устройството, без да натисна никво друго копче. Страшно удобно във форума например, докато чета, защото скролването на страниците го правя с дясната ръка (шпация под опера) и така лявата си почива през цялото време. Абе накратко - много съм доволен. Направо не вярвам, след като 2 мишки на Логитех не ми паснаха това нещо ми заспа.
- N1P0
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Препоръчайте добра мишка безжична с АА/ААА батерии да хваща на 5 метра без да лагва и с DPi поне 2000
Колега аз съм с това животно:
http://www.nuvolashop.com/en/optical-mi ... 00dpi.html
в лапата ми приляга перфектно има странични бутони но няма начин да ги докосваш дори освен ако не искаш с палеца скрола щрака, защото и на мен ми трябва такъв скрол, батериите които ползвам ми изкарват по 3 месеца и повече, като работя с нея минимум по 6-7 часа на ден.Супер ергономична е и много и се кефя беше за 32 лева, тогава ми се увидяха малко, но явно имало защо.
http://www.nuvolashop.com/en/optical-mi ... 00dpi.html
в лапата ми приляга перфектно има странични бутони но няма начин да ги докосваш дори освен ако не искаш с палеца скрола щрака, защото и на мен ми трябва такъв скрол, батериите които ползвам ми изкарват по 3 месеца и повече, като работя с нея минимум по 6-7 часа на ден.Супер ергономична е и много и се кефя беше за 32 лева, тогава ми се увидяха малко, но явно имало защо.
- Matematiks
- Автомобил:
- Двигател:
Logitech Anywhere mouse MX 

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”