имаме ли ловци във форума?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
Andrian_VT написа:Интересно ми е при Вас в софийския район иматели едър дивеч, и често ли имате слука?
ами ако питаш мен, да има прасета и сърни.....
друг е въпроса че организацията е на ниско ниво и рядко се събират 7-8 човека и е доста трудно да се направи качествена пусия.а и кучетата са едни кучета.......
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
Andrian_VT написа:Обожавам да ловувам на фазани и прасета. Ако има някои желаещ да ме покани, няма да откажа. После връщам жеста. В полето на дружинката в която членувам има почти всякакъв дивеч, но прасетата са доминиращи сред останалия дивеч.
ами сега ще видим като падне снега как стоят нещата при нас, и евентуално ще има покани

- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ludia написа:...организацията е на ниско ниво и рядко се събират 7-8 човека и е доста трудно да се направи качествена пусия.а и кучетата са едни кучета.......
Що се отнася до хора, когато има възможност разбира се, може да идвам да увеличавам броя на пусиите /респективно гоначите

Ludia написа:Andrian_VT написа:Обожавам да ловувам на фазани и прасета. Ако има някои желаещ да ме покани, няма да откажа. После връщам жеста. В полето на дружинката в която членувам има почти всякакъв дивеч, но прасетата са доминиращи сред останалия дивеч.
ами сега ще видим като падне снега как стоят нещата при нас, и евентуално ще има покани
Бягай дивечо! Ние идваме!
- buFka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
абе вие ноо скъпо хоби сте си избрали....
1. курсове
2. билет
3. пушкало и разни боеприпаси (я с моя мерник ше имам успеваемост приблизително равна на 0.0000768%)
4. псе
5. пътни и ремонтни разходи по колите
да бехте избрали шах да играете....но и аз бих приел покана, само че след ловуването на хапване
от всичко дет ловувате май само глиганско съм ял...
1. курсове
2. билет
3. пушкало и разни боеприпаси (я с моя мерник ше имам успеваемост приблизително равна на 0.0000768%)
4. псе

да бехте избрали шах да играете....но и аз бих приел покана, само че след ловуването на хапване

buFka написа:абе вие ноо скъпо хоби сте си избрали....
1. курсове
2. билет
4. псе
да бехте избрали шах да играете....но и аз бих приел покана, само че след ловуването на хапванеот всичко дет ловувате май само глиганско съм ял...
Аз поне не си правя сметка за разходите защото главоболието е мн голямо. Но ако искаш приблизителни разходи:
1. Курс-300лв.
2. Пушка /нова/ 400-1000лв. -аз имам три. За стара може да се намери за 150-200лв.
3. Принадлежности/ножове, дрехи, обувки, шапки, патрондаши раници и др./-мин. 250лв.
4. Каса за оръжието-поне 100-150лв. ако ти си я правиш.
5. 1бр. патрон - 0.80-3лв. Тук вече може да се прави сметка колко се гърми и колко патрона са необходими за сезон. Аз под 200бр. на година не падам.
6. Бележка за лова-там вече зависи от броя на ловците които са излезли за съответния лов.
7. Поне при мен мин.10лв. за гориво ако съм с мойта ловна дружина, а ако съм поканен в друга дружина... 10х...
8. Амортизация на колата-тук вече...
9. 10-тина лв. за ядене и пиене за всеки един лов.
Спирам до тук, че ако продължа и ще се наложи да се откажа от лова

Ай стига съм се уливал в писаници. Отивам да лъскам пушкалото, че утре...

Върни се в “ОФФ-Топик - други”