чистене на грешки 3-KA ADY
чистене на грешки 3-KA ADY
някой знае ли дали като се махне клемата на акомулатора ще се махнат натрупаните грешки на голф 3 гти ADY ???че се рових но за този мотор нищо не се споменава
- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
ADY нямат моторче за празен ход а и понякога газта им не е на жило а by wire. дроселклапата отговаря за поддържането на празния ход и всеки път като й се прекъсне захранването-после трябва да се обучава наново. има шанс и сама да се обучи ама има и сериозен шанс да не... еле па ако е тръгнала да си отива вече... ама тва няма как да го знаеш.
та затва... по добре да не се рискува.
моторите като 2Е които имат отделно моторче за празния ход могат да се "чистят" така макар че за мене е глупаво защото компира ти е събрал някаква информация защо колата не е като хората а ти си заравяш главата в пясъка и я игнорираш...
нали знаете-"не плашете щраусите-пода е бетонен!"

та затва... по добре да не се рискува.
моторите като 2Е които имат отделно моторче за празния ход могат да се "чистят" така макар че за мене е глупаво защото компира ти е събрал някаква информация защо колата не е като хората а ти си заравяш главата в пясъка и я игнорираш...
нали знаете-"не плашете щраусите-пода е бетонен!"

- Милослав
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: чистене на грешки 3-KA ADY
При този дето е писал над тебе

- boqn _8228
- Автомобил: Passat b5.5 1.9 tdi
- Двигател: AVF
Re:
vaskoto1 написа:при ADY подобна процедура може да ти разплаче дросел клапата. не го прави
Здравейте и аз съм с ADY. В момента имам проблем като изгася мотора и се чува шум като жужене и то май от дросел клапата. На моменти колата не иска да върви ана други се оправя и си мисля че е от дросел клапата. Не съм чистил грешки от доста време какво да правя

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”