А, като си спомня с какъв мерак я купи
Сега на въпроса ти: причините може да са доста, но вероятно влиза в сервизен режим. Това може да се установи с ваг-ком. На нашите пасатора имаше такъв проблем. Писах на колегата ифидик, дали мога да пратя майка ми при него до Варна да погледне колата. Той ми отговори съвсем шеговито, че ако успее да стигне до Варна, няма смисъл да я гледа или нещо такова. За наше щастие се оказа прав. Посъветва ме да опитаме първо с "продухване" на магистрала. Посъветвах майка ми като пътува за Бургас да я кара само на високи обороти, като имах предвид да кара предимно на 4-та предавка... а тя не ме разбрала и развивала някакви скорости 170-180, че и нагоре километри по магистралата, разбира се на 5-та (преди това пък баща ми ми демонстрира отсечката Ст.Загора-Казанлък как се лети по завоите със 130-140км/ч, за да ми покаже, че "нищо й няма на колата бе, Стефане"). Но факт е, че от тогава досега колата не е забивала муцуната, а станаха може би 3-4 или повече месеца

Смея да предположа, че и при теб е подобна ситуацията, понеже от тая тема разбрах, че караш колата на къси разстояния студена... което предполага такива проблеми.

Първо опитай с поотпушване с помощта на педала на газта