VW Sharan - мнения и препоръки
VW Sharan - мнения и препоръки
Здравейте колеги!Нов съм във форума и бързам с въпросите.Предстои ми купуване на автомобил.Чудя се какъв ван да си купя и засега нещата клонят към Шаран с бензинов 1800 cм3.Моля каращите такъв модел да споделят впечатления си.Няма да ходя с нея на състезание.Колата ми трябва за семейни пътувания.С намерения съм да и сложа газ.Интересува ме модела 97-2000год(понеже ги хвалят като най-здрави) имат ли система против буксуване,и как да разбера имат или нямат колите когато ги гледам в автокъщите.Как се държи Шарана на сняг разбира се оборудван с подходящи зимни гуми и ако имат система против буксуване върши ли работа в борбата със снега????Моля да споделите и всякакви впечатления от колата каквито и да са.Ще се радвам на всяко споделено мнения!Пишете без да се притеснявате!Поздрави!!!!
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Re: VW Sharan - мнения и препоръки
1,8Т е таралеж в гащите. Проблеми с турбо , бобина /обща/,с ремък е мотора. По-висок данък от 115к.с.
За с-мата за против буксуване не съм мяркал до 200ог с такава в обявите.Има я за следващия модел от 2001г.
Имай винаги 1 наум -въпреки, че е висок е доста дълъг и при слизане , качване на бордюри удря прага отдолу.
За с-мата за против буксуване не съм мяркал до 200ог с такава в обявите.Има я за следващия модел от 2001г.
Имай винаги 1 наум -въпреки, че е висок е доста дълъг и при слизане , качване на бордюри удря прага отдолу.
Колега моля те по-подробно ако може да обясниш!Много проблеми ли създава турбото.Обясни ми за тая обща бубина!Ти с каква кола си????
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Колега пусни 1 търсачка във форума 1,8Т и чети .Не знам за какъв чеп двигателя AJH е с ремък , докато при Пасатите е с верига и е ADR.Турбото е консуматив / нова турбина и ЕГр са някъде около 1850 лв. Отделно е бензинояд - не знам газта как ще се спогажда с турбината. Данъка е висок
-
- Автомобил:
- Двигател:
Колега карам Sharan 1,8t трета година без описаните по горе проблеми.За сведение на колегата AJH мотора е с 4 отделни бобини и много добре се понася с газовата уредба.Разхода на гориво е 16-18л. газ градско и 10-12л извънградско (колата ми е автоматик)
-
- Автомобил:
- Двигател:
и аз мислех че не се спогаждат добре с газта но наскоро открих че им слагат газ и хората се "раждат"
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”